Fredag och grill

En underbar känsla. Man tittar på klockan och ser att den är 14:40 vilket innebär att vi slutar jobba. Man stämplar ut, går till bussen med Jenn och Vegard. Kommer hem till en nytänd grill. Äter massa gott kött, grönsaker och potatissallad. Nu är det fredag :)












ny vecka :)

Hejhej

Vart lite dåligt med update nu men finns inte så mycket att säga just nu. :D jenn och lina är hemma och som om det var nog så är dom i oslo. Underbart. Dom flyttar in i sin nya lägenhet imorgon som bara ligger ett stenkast härifrån.
Men så länge så bor Jennifer hos mig, hihi kul att vara roomies igen.

Iveckan har jag annars åkt lite inlines, sjukt svårt att stanna vill jag lova. Men det var roligt och det kändes lite i benen.
Igår blev det bio med Kajsa, vi såg remember me och den var helt okej.

Nu har jag och jenn varit ute och sprungit och powerwalkat. Även hunnit med en pratstund nere vid akerbrygge med en kaffe. Mycket bra dag. Nu blir det chill i soffan.



Falkenberg

Är det någon mer än jag som tycker helgen går för fort?

Jag har iaf haft en väldigt bra , men intensiv helg. Det blev Falköping på fredagen där jag och lotta åt god grillbuffe och pratade av oss. Jag somnade senare i Lottas soffa, hihi mysigt.
Lördags morgon åkte jag med mormor och Erling ner till falkenberg för att hälsa på mamma och Hans. Vi åt god mat och fikade ute i solen. Underbart vårväder. Blev även en fin promenad vid ätran med hundarna.
När jag kom tillbaka till stan blev att det åka direkt till Jennifer för lite fest. Åh så kul att ses igen och imorgon kommer hon upp till oslo :D niiiiiice. Det var hur som helst en bra kväll med mycket stimm vad jag förstått, men så är det ibland.

lite vår bilder :)


Noah and the whale

hejhej

Jag har haft så mycket för mig de senaste dagarna att jag inte hunnit uppdatera något.
Hur som helst var vi och såg Noah and the whale i torsdags på parkteatret. Det var svin bra. Började med lite öl hos ankan sen vidare dit. Vi var alla grymt nöjda och jag köpte mig en tygpåse som jag redan börjat andvända flitigt.


 

 

 

 


Grönpeppar kylling

God onsdag :D halva veckan gjord, visst är det underbart.
Kommer hem från jobbet och läser två fina kommentarer från lina och kajjan, blir ju närstan tårögd:)

Snart kommer Kajsa hit och vi ska laga grönpeppar kyckling, svin gott. Ett recept jag tagit över ifrån Mia som gör det sjukt gott. Hoppas jag lyckas lika bra. känner att det blir en mysig dag. Hade tänkt rensa lite bland mina halsband också, får se om det hinns med.

Igår såg vi paranormal activity, hihi jarå lite skrajj blev jag allt. Men fick samtidigt en sjuk kick av det, jag är nöjd.

Imorn parkteatret och Noah and the whale.


inget vatten

hej på er.

Hoppas er vecka har börjat bra, det har min gjort. Igår blev det träning och powerwalk med anki, svin nice.
Skönt att börja veckan med att komma ut lite.

Kunde inte sova inatt så jobbet har gått segt idag, men jag och Anders fördrev tiden med att komma på hur viktigt småpengar var, och kanske är haha. När man var liten och hittade tex 1 kr så var det "åh det är ju två tuggummin" Några år senare blev det om man hittade en tia "åh en cheesburgare" Och nu är det ungefär, "ah men det är ju typ en öl" Ett kul sätt att se de på.

Nu är jag hemma och vilat lite. Upptäcker då att Åsa min roomie skrivit en lapp till mig, Vi har inget vatten längre. Känns lagom kul, hoppas att bygg-gubbarna här ute fixar det illakvickt! Det första jag gjorde var ju givetvis att gå på toa och spola haha Det lät sjukt skumt och jag fick för mig att det bubbla i hela toan, var tvungen att låsa upp dörren och gå ut en meter i från toan med tankarna ah nu blir det som på film och toalocket lyfts och allt sprängs ner med vatten........det hände givetvis inte.

Tillbaka till verkligeheten, nu blir det mat sen spinning.

Ha en fin kväll mina vänner.



Lördag

Goddag.

Jag började min lördag med jobb, lite segt fast tiden har gått väldigt fort och vi jobbade bara till 1.
Jag har nu även köpt en ny sminkväska! Äntligen känner jag, min andra är så liten så den inte går att stänga längre. Blev även ett par strumpbyxor och ett par tygskor. Dom tygskorna jag skulle köpt i onsdags men jag glömde mitt kort. Skulle testat massa annat inne på hm men jag kände att nee, jag vill inte köpa massa egentligen så jag gick ur köön och betalade det jag skulle ha och gick :)
Dricker lite kaffe nu för att vakna till, känner att jag är väldigt trött efter jobb osv iveckan. Får se vad som sker ikv.

Snart kommer jenn lina och karin hem, saknar dom så det ska bli sååååå kul :D





Afterwork

Igår tog vi en afterwork på fridays på karl johan, solen lyste och humöret var på topp. Efter att ha jobbat en hel vecka så sitter det fint med en fredagsöl :)



Kajsa

Idag har jag och kajsa gjort det som vi är bäst på. Lagat lasagne, så sjuuuukt gott alltså. Känns som om man aldrig vill sluta äta.
Vi har ju även solat såklart, kajsa hade gjort en jätte god smoothie till mig när jag kom hem hihi så det blev några timmar på balkongen.
Vi tog oss en redig powerwalk och träffad basse på vägen, dom spelade lite fotboll. Skönt att komma ut och gå lite, känner att man får prata av sig lite och kajsa är perfekt att göra det med.På promenaden gick vi förbi en liten åker och en traktor osv. Så om man tittade åt ena hållet kändes det som om man var på landet och istan om man tittade åt andra. Jag tyckte det var lite charmigt faktiskt.

Nu blir det bara lugnt i soffan och tv. Ha en bra kväll :)



:)

Igår var jag och mary på stan en sväng, älskar detta vår väder och känner att jag får så himla mycket mer energi.
Skulle köpa ett par vita tygskor men insåg att jag glömt mitt kort, kanske ska ta det som ett tecken :D
Vi myste runt lite och köpte årets första mjukglass. Åh det är så gott och det känns som grädde. Älskar mjukglass.

Puss och kram




Söndagsmys :)

Igår hade vi ett perfekt söndagsväder. SOL SOL OCH SOL. Vi kom upp rätt tidigt och tog en kopp kaffe på balkongen. Sen blev det en tur till slottsparken, där killarna skulle spela lite fotboll. Jag solade ju givetvis.
Sen mötte jag upp tjejerna för att sitta lite till i solen och prata och ta lite bilder.
Jag älskar såna söndagar, hoppas att det kommer bli mer solsöndagar i vår. Får gärna vara sol hela tiden iof.
Vi avslutade kvällen med lite äppelkaka och film. Vi såg the blind side, mycket bra film.

Nu blir det lite mat sen träning :)

puss och kram



Grillfest

Hej hej.

Igår hade vi en otroligt lyckad grillfest. Efter att ha fixat och solat ute på balkongen hela dagen så kom det lite folk vid halv 7 tiden. Vi tände grillarna och tog första ölen. Det blev hamburgare för min del :)
Åh det var så varmt och skönt jätte länge på balkongen. Trodde att folk skulle vilja gå in när solen gått ner men ikke.
Vi slog på lite golvvärme på balkongen och det kändes lite lyxigt. Det var iaf sjukt lyckat och kvällen avslutades på jussen.

Kvällen i bilder :D


Balkong

Sol Mys Fix


Ikea

Nu har vi köpt lite nya saker till lägenheten och även en ny blomma och lite belysning till balkongen :D För vi ska grilla idag. Det kunde inte vara bättre dag, solen skiner och fåglarna kvittrar. UNDERBART. Jag älskar solen. Nu ska jag fixa lite inför i eftermiddag :)


vårväder

Hej mina vänner.

Idag är det fredag, jag har varit hemma från jobbet två dagar nu för jag haft lite problem med halsen och vill helst att det ska försvinna NU. Det har inte blivit någon träning men det blev iaf en fin powerwalk med Agnes. Känner att lite måste man ju komma ut.

Idag är solen och hälsar på, så underbart att sitta på balkongen och lyssna på lite bra musik med en kopp kaffe ihanden. Det är ju tänkt att det ska vara lite grill hos oss imorn :) hoppas på sol och bra grill väder.

Nu blir det snart lite sushi och ikv ska vi till ikea för att införskaffa lite nyheter till balkongen, den måste ju givetvis bli så fin som möjligt. Kanske någon blomma och lite lampor. MYS.
Jag fyndade lite på second hand förut, det var så billigt så jag var tvungen att slå till. Fick en vit kavaj, en sjal, 3 par strumpor med prickar på för 150 kr :D

puss och kram



pärla

En fin sommardag, jag och pärlan





Grill

igår blev det grill. Vill bara säga att jag älskar det!!!

Och första träningen efter påsk är avklarad, känns väldigt skönt :)

puss på er



påsk

Hej på er

Jag har haft en underbar påskhelg i falköping, det hela inledds med en pizza såklart! Sjukt efterlängtad sådan.
Jag har även hunnit med att fixa håret, festa i skövde och festa i fkp, Lite shopping med linus på lager 157. Mysigt med lite shopping och äta ute på påskafton.
Känner att jag ätit otroligt mycket påskmat, först hos farmor där vi satt ner och åt i ca 4 timmar haha. Sjukt gott men jag rullade därifrån. Sen blev det mer mat på kvällen hos Mia tillsammans med hennes familj och Linus mamma och Kjell. Blev även lite yatzi och wii spelande. Jag och limp slog hela bunten, givetvis.
Påskaftonskvällen festade vi till det hos lotta, ett redigt gäng :)
Innan vi drog tillbaka till oslo så blev det lite påskmat, igen, hos Linus mamma. Åh längtar redan efter prinskorv, hur ska detta gå. Och nu inser jag att det låter som om jag bara ätit, allt handlar om mat. Men så äre hihi. Kan ju tillägga att vädret var fint men hade ingen tid till solning.

Igår fyllde världens bästa kajsa år! Grattis babe.

Hoppas ni haft en bra påsk :)



falköping

Hej på er,

Vill bara säga att jag har det jätte bra hemma i fkp. Igår var det fest i skövde. Det var svin kul och hela bogrens var fullt. En riktigt bra kväll med mycket bra folk.
Idag har jag varit hos farmor och ätit påskmiddag, svin gott och jag är propp mätt. Gud vad man äter.

Glad påsk!!! :D


RSS 2.0