Mission beach - Magnetic island

Hej nu har vi varit pa mission beach, dar vi gjorde skydive haha det var sjuuuuukt :D kan knappt fatta att jag gjorde det allt gick sa himla snabbt. Jag hann inte tanka men det var sa fint och vi landade pa stranden. Det ska vara det tredje basta stallet i varlden att gora det pa sa jag ar grymt nojd, hade en valdigt rolig instruktos ocksa hehe. sen kopte vi en film pa oss sjalva nar vi hoppar och lite sant, valdigt kul, den far ni se sen nar jag kommit hem :D..
annars har vi det bra solat och badat, druckit lite vin osv hihi. jag har aven hunnit med att borsta tanderna med lina hudkram HAHA jag tyckte det smaka lite konstigt men tuberna sag ju nastan likadana ut hihi.

Nu har vi akt vidare till magnetic island, vi har hamnat pa ett bra hostel med mkt och folk osv. det kan nog bli riktigt kul har, vi har precis smallt i oss massa bbq, aldrig fel.
Hur har ni det dar hemma? saknar er hihi

har ar lite bilder fran mission

puss och kram






Cairns

Hej mina vanner nu ar vi da som sagt i Australien, cairns. Flyget gick bra hit och vi ar alla hela. Vi hamna pa ett hostel som heter calypso tack vare jenni som tipsa oss, en tjej vi traffa redan pa bali, kul att motas upp igen.
Cairns ar en valdigt mysig och fin stad, vi kande att det var ratt dott pa dagarna men pa kvallen var det mkt mer drag :D.
Sen sa badar vi i en stor pool vid en lagoon. Sa det ar harligt. Det ar bra fest har ocksa med valdigt mycket olika sorters folk vilket ar kul. Jag far aven ova lite pa min engelska da vi omgats lite med tva killar i fra LA. Var annars ett tag sen jag prata engelska hehe.
Nu har vi aven bokat hela planen for ostkusten, shit vad intensivt det kommer att bli, tva natter dar tva natter dar haha men det blir svin bra.
Vi aker imorgon till forsta stoppet vilket ar missionbeach, dar ska vi stanna tva natter och aven kora ett skydive :O pa 14000feet, tja hur det kommer att ga vet jag inte men ar sjukt spand far en kick av att bara tanka pa det :D. Kan ju handa att vi koper filmen som ni kan se nar vi kommit hem. sen bar det bara av nerat till sydney, tar ett stopp atgangen. Vi bokade alla bussar med greyhoundbus ocksa sa nu ar alla hostel och resor betalde och ja alla aktiviteter vi vill gora. Det blev endel pengar men nu behover vi bara betala den mat vi vill ata vilket kanns skont.
Kanns sjukt att det ar forsta advent pa sondag, det passar inte riktigt in. Jag saknar er dar hemma faktiskt, speciellt lille linus. men annars har detta gatt mkt battre an jag trodde. Vi har tagit endel bilder men inga direkt varda men har ar nagra hihi.

Puss pa er







Ne men nu blev det nog fel. ! saknar dig massor.


Rafting :D

Hej hopp....
Igar var jag och jenn ivag pa rafting i en gummibat ja ni fattar, det var iaf sjukt kul hehe trodde jag skulle aka ur nagra ganger men det gick bra.
Bali har sa sjukt fin natur och det ar sa olikt hemma som man kan komma. Vilket da givetvis ar bra hihi. Hoga berg allt ar gront och fint och banan trad och kokostrad ja massa sant.
Vi gick upp tidigt och blev hamtade med bil mkt smidigt sen bar det av, var tvungen att kissa forst fy hatar att ga pa toa i deras sma utebas, vem vet var som gommer sig dar liksom.
Hur som helst var det valdigt kul forsokte paddla sa mkt som mojligt kande att jag mest holl mig i snoret haha :D ville som sagt inte aka av.
Det hela avslutades med ett lite hopp eller av stup eller vad man ska kalla det, kandes lite i ryggen ja och man skrek till lite haha :D sen fick vi mat och hela koret, en valdigt bra dag helt enkelt.

Imorgon natt flyger vi over till Australien, wiho pa den. det ska bli underbart att fa se nagot annat nu och traffa lite nytt folk. Ni far en update nar vi ar framme :)

Ha det sa bra sa lange puss och kram

 


:)

Hej pa er
hoppas ni har det bra hemma, funderade forut pa att det borde komma sno snart eller? sa sjukt att ha 34 grader i slutet av november hehe det kanns overkligt men underbart.
Jag maste erkanna att denna veckan har jag langtat hem till nara och kara , bara fa en kram och lite lugnade ord.
Men vi mar bra har nu och vi ar alla tillsammans igen :). nu ar det bara nagra dagar sen aker vi till Australien nagot som ska bli valdigt skont.
Vi har i veckan varit ute vid uluwato tva ganger, ett valdigt fint stalle men grymma surf vagor, onskar jag vagade mig ut dar.
Vi besokte aven aptemplet dar haha det var kul, jag trodde inte aporna skulle vara sa nara men jag blev ju av med ett parlorhange. apan gick forbi och granskade mig och sag val att det blankte till, en sekund senare kanner jag nagon som tar tag i orat och vips var det borta haha. Jag blev skit skraj, men jenn och lina bara skrattade jaja far val bjuda apan pa det :)


saknar er valdigt mycket ska ni veta, men snart ses vi hihi :D

 

 

 

 

 









härligt :)

Vi har det jätte bra här myser och här och badar och solar och badar hela dagarna :D här är lite bilder.



det är så sjukt segt med att lägga upp bilder så får ta lite var dag :D puss

bali

nu er vi her :D helt sjukt vad det er underbart .
Det gick bra for mig att flyga, blev lite orolig i hong kong for det var lite stort :P tvungen att ta enn snabbt tog till gaten osv, keka lite nudlar med soya och ja kopte en ny plonbok haha maste ju ha lite ifran hong kong liksom.
efter sista flyget var jag grymt trott alltsa, och det tog tid att komma in i landet var tvungen att betala osv och sen nar jag skulle hamta ut vaskan sa hade dom redan plockat bort den haha jag fick ju lite smatt pnaik med en gang saklart. men det loste sig som tur var.
ja som sagt nu ar vi iaf har, underbart. vi har hittat ett svin bra hotell med pool och poolbar och bra rum dar inga kryp kan gomma sig haha :D jag och linafina delar rum och det ar jatte mysigt hihi.
vi har aven frukost och imorn ska jag ta pannkakor.
stranden ar fin och vattnet ar perfekt temp, och sa manga komplimanger vi far nu har jag aldrig fatt innan haha lite kul, det ar bara posa med framlingar pa stranden.
Allting ar valdigt billigt har ocksa, da borjar det givetvis klia i mina shopping fingrar men jag ska nog allt kopa lite har finns jatte fina smycken har osv.
Marie vet att du undara ja vi smorjar oss haha har varit jatte duktig i dag det enda som ar rott ar mina hander men ska smorja dom imorn.
Vi har aven saklart tagit vara forsta ol, haha tog en large bali hai och ja den var stor kan man saga och kostade typ kanske 20 kr detta gillar vi skarpt.
ja som ni hor har vi det jatte bra och har ar lite bildet sa lenge :)

linus elskling miss u


bra start ;)

Åh nu sitter jag på flygplatsen i gbg. har äntligen checkat in och min väska ska gå hela vägen till bali, lär bli ganska knäckt om det försvinner på vägen haha :D
resan hit gick bra med min älskling som är så sjukt snäll som skjutsade mig ändå ner hit. usch det var lite tungt att säga hej då. Men vi ses snart igen.
När linus precis gått kom jag på efter en kvart att han glömde ta min jacka haha som är en vinterjacka! smart. kände att jag inte riktigt hade lust att slänga den haha så ja det fick bli en lösning på det, sluta med att jag låste in den i ett fack, förhoppningsvis hämtar då hans mammas kille ut den någon gång i veckan, linus får ringa och ordna ;) kände bara att det blev en lite ironisk start att jag lyckas fått med mig en vinterjacka till 30 grader värme hihi.
nu sitter jag lite vid internet för att hålla er uppdateráde allt för er ;) sen var det även ett litet tag till tax freen öppna, måste in och köpa mig lite choklad och sånt. Första flyget är bara på en och en halv timme så det kommer gå fort sen är jag i amsterdam där hoppas jag på att möta jenn och dem men man vet aldrig det är en stor flygplats annars har jag endel dötid.

jaja tänkte bara ge er en liten update. hoppas ni sover skönt i era sängar så hörs vi snart igen.

Linus du är en ängel <3

nu åker vi till bali

Ja, vad ska jag säga idag åker vi, det känns så sjukt att denna dagen är här.
vi har pratat så mycket om hur det är flera månader kvar och nu är det bara några timmar kvar.

jag har packat och hållt på i två dagar nu och jag känner mig färdig och väskan är full, som vanligt har jag nog tagit med mig för mycket haha :D blir alltid så. Jag hoppas ingen av oss glömmer något viktigt bara.

Lördagen  var jätte mysigt och maten på yayas var svin god, blev ju självklart friterad banan till efterätt hehe. Vi gick sedan och såg a christmas carol med 3d glasögon :D det var jätte häftigt och filmen var bra, lite läskig faktiskt.

Idag har jag inte gjort så mkt packat färdigt det sista nu väntar jag bara på att linus ska komma hem. Saknar han redan, men tiden går fort och snart är jag här igen.

Åh jag är lite nervös nu faktiskt, mest för att jag ska flyga ensam och byta överallt ensam, men det klarar jag men det känns ändå lite otäckt.
Hur som helst så får ni ha det så bra så får vi se vart jag är när jag skriver nästa gång hihi spännande.

Puss och kram

jag och min älskling love you <3

lördag :)

Igår var det mys hos mary :D vi såg på idol och åt popcorn och apelsin. kommer sakna den lilla kvinnan.

Det är så himla tråkigt väder nu i oslo, bara regn regn regn. ska bli skönt att komma iväg till solen lite:)
Nu ska jag ta mig ner till stan för att möta upp agnes och för hoppningsvis köpa mig en kamera :D åh hoppas vi hittar någon bra är grymt sugen nu.

ikv blir det mat och bio med älskling kommer upp bilder på det imorn :D
ha en bra lördag hihi puss!

Mysigt med paraply hihi

Sista jobb dag hihi

Idag jobbade jag sista dagen innan en vääldigt lång och härlig julferie :D.
det känns lite tråkigt att lämna alla men jag kommer ju snart tillbaka. Idag är det fredag och på måndag natt åker vi till gbg, linus ska köra mig vilket är väldigt snällt utav honom. sen om 8 veckor är jag här igen :)

När jag kom hem från jobbet hade linus stekt prinskorv ägg och potatis hihi eftersom jag älskar prinskorv var det väldigt gott. Jag har även planerat färdigt min sista lördag nu.
Det börjar med ett eventuellt kamera köp med agnes hihi spännande. sen ska jag och linus ut och äta på yayas sen bio :D vi ska se nya disney filmen a christmas carol fast i 3D haha ska bli kul att testa det :).
Ja det blir en bra lördag :) massa mys. Jag är lycklig.

ikv blir det nog idol, måste passa på att titta på det ju. Vi var ju hos mary igår jag och agnes då drack vi glögg och tittade på mammas pojkar haha det är så otroligt kul att se på :D kommer sakna det och er tjejer.

Jag har även fått se lite snöflingor innan jag åker, mysigt med snö tycker jag, så här såg det ut igår när jag gick till jobbet :) ha en bra fredag ni STOR PUSS


pepparkakor

Igår myste vi med film i regnet hihi gillar det.
Jag bestämmde mig sen för att baka pepparkakor :D haha kan aldrig börja för tidigt. det var mysigt och gott men degen är ändå alltid godast. Jag får såna julkänslor hela tiden. Jag hade inga formar så fick skapa mina egna hjärtan rätt nöjd faktiskt ;)

Idag ska vi till quadiz en sista gång, en hejdå öl :D ska bli mysigt att umgås lite med tjejerna innan vi åker hihi.

ha en bra kväll.


måndag

MÅNDAG, REGN, FALUKORV OCH JAG KÆNNER MYS :). 8DAGAR KVAR, VAKNA MIG INTE KOM MED I MINA DRØMMAR.


sjukt lyckat :D

Igår var det halloween och hejdå fest :D Det blev jätte lyckat och alla verkar nöjda.
Dagen började med att vi jobbade ! trist men det är bra pengar. Sen blev det även en sväng ner till stan för att inhandla det sista och hitta en dräckt åt limpis.
Vi började göra iordning oss i tid vilket var tur då eftersom vi fick mycket besök för sminkning.
Vi förfesta lite hos frida vi tjejer, det var trevligt, blev lite shots och spel :D
Sen gick vi till quadiz där alla andra redan var, på vägen träffade vi michael jackson haha cool.
Nästan alla var utklädda vilket var kul ju :D bra att alla går inför de, blir mycket roligare då.

Nu har vi precis varit ute och ätit på waldermars cafe killarna ville se på fotboll och jag ville ha mat :D

Här är lite bilder ifrån igår dåå (klicka på bilderna så blir dom större för er som inte vet de :D hehe)


RSS 2.0