Wihoo

Hej på er glada.

Idag har jag varit ledig, så himla skönt. Kände att jag behövde det innan helgen.
Jag skulle gått ner och tränat men jag fick lite annat för mig. Jag gick på skojakt, hittade tillslut ett par skor från Dinsko som jag hoppas är snälla mot mina fötter ihelgen. Det blev även lite annat smått och gott. Allt är givetvis ifrån rean som verkar vara överallt nu. Vart duktig med shoppingen nu det sista men fynda måste man få göra.

Nu har jag packat färdigt allt och vi ska strax sätta oss i bilen för att åka mot Kungshamn. Vi hoppas på en underbar och solig helg med mycket lekar, fest, trevligt umgänge och god mat.

GLAD MIDSOMMAR :)





Love it

Såna här fina ställen sprang jag förbi igår :) Nu blir det ut i solen.


sol

Lite bilder ifrån igår också.

Idag är det underbart väder, har redan legat och solat lite. Nu blir det en springtur. Ha en fin dag


Sofie och Lollo

Ihelgen har vi haft besök av två goa tjejer ifrån viken! och Fy farao vad kul vi har haft. Det har varit håll i gång hela helgen men det har varit värt det. I fredags körde vi lite fest hos mig sen gick vi ut på stan och svirra.
På lördagen fick tjejerna för sig att dom inte kan ha åkt till Oslo och sen inte badat. Så det blev en tur till huk och ett dopp i havet. Jag badade givetvis inte! Fy så kallt det måste ha varit alltså. Sen gjorde vi god mat och gick på festen igen. Ander bjöd på en redigt bra tillställning hos honom, kolla bilderna. Blev en till stimmig kväll som avslutades med lite dans.
Igår låg vi i Frogner parken och solade på dan och körde grillen på kvällen. Perfekt helg med andra ord.

























Fija Fyller år

Åh jag har glömt lägga upp bilder ifrån vårt lilla grillmys i parken förra veckan då Fija även fyllde år. Det var jätte mysigt, vi hade ballonger massa god grillmat och musik. Älskar Oslo just nu.


tjoho

sjukt dålig update nu men jag har en galen helg så har ingen tid :D Vi har ju nämligen besök av två fina tjejer. Nu ska vi till huk och bada så skriver och lägger upp lite bilder senare.

PUSS

Grillidill

Hejhej

Just nu är det grill och fotboll som gäller. Det är nämligen killar i hela lägenheten som ska se på vm. Men dom verkar så lyckliga så det går bra :)

Annars har jag och Jenn varit ute och sprungit idag i det fina vädret. Underbart att det ska bli bättre väder igen till helgen. Perfekt för då får vi besök av Lollo och Sofie.

Nu blir det hamburgare :D



Liseberg

Igår morses gick vi upp och satte oss i bilen för att åka till Liseberg med Mia och Rickard. Vi var lite osäkra över vädret med det gick bra och lite regn var lugnt för vi köpte oss såna uber snygga ponchos med lisebergskaninen på.
Eftersom vädret var sådär så var det nästan inget folk vilket är guld. Vi åkte allt vi ville, käka våfflor, gick i spegelhuset och spelade spel. Kanon dag, jag och Linus kom hem med 6000 g choklad!!!! helt sjukt. Det började med att jag vann en toblerone med 2 kg i. Åh vad glad jag blev då haha, precis innan sa jag rakt ut till killen bakom disken " snälla gör min dag" och vips så hade jag chokladen i handen.
Vi var iaf väldigt nöjda med dagen och nu har vi choklad för ett år framöver.




SATC

I fredags var det äntligen dags för oss att gå och se sex and the city 2. Mycket underhållande film måste jag säga. Vi började med lite taco och tjejsnack hemma hos Jenn för att sen gå i regnet till Bion. Jag lyckades få med mig ett sjukt stort paraply hemmifrån. Men jag blev iaf inte blöt. En riktigt mysig fredag.




löptur och krig

Nu ska jag och Jenn ut på en spring tur, sjukt varmt ute. Senare ska jag ner till spaceworld idag igen för att försöka få ut min mobil jag vill köpa. Lättare sagt än gjort tydligen. Men kriga ska vi!

Imorn är det underbara fredag :D


En dålig bild med webben där ja :)

vilken dag

Hej mina kära vänner

Idag har jag varit med Jenn en snabbis på stan och tittat ut min mobil jag kanske köper imorgon :D Äntligen
Efter det skulle vi ta en promenad till Linus och Adams match och kolla lite. På vägen dit går vi förbi ett buske eller en häck snarare in till en kyrkogård, då mitt i vårt samtal blir vi distraherade av en riktig pajsare som står och kör en trall mitt inne i busken. Det var ett hål i busken så att man skulle se in i från vägen! HAHA det är det äckligaste och konstigaste jag varit med om på länge alltså. Det finns människor till allt säger jag bara.


Nu sängen, over and out.


Love it

God afton mina vänner.

Ville egentligen bara tala om att jag och Lotta har bokat en resa till turkiet den 3 juli :D Åh vad kul det ska bli att få åka iväg lite. Vi ska då även passa på att hälsa på lilleve en svänga och festa loss lite. Lotta fasen vad jag längtar.

Har vart en sväng på gymmet idag, blev inte så mycket av det iof för min hals vill inte bli bra. Nu får det bli ett glas oboy och soffan :) ha en fin kväll



Studenten

Hej på er.

Nu kan jag äntligen uppdatera efter en underbar helg i falköping. Fredagen var kanon och är så glad för alla studenter. Vi var och firade Matilda Linus kusin först sen blev det partaj hos Jennifer för Emelie tog studenten. Perfekt kväll, alla var så glada och det var kul att träffa vänner jag inte sett på länge.

På lördagen tog jag och Limp cykeln ut till Torbjörntorp. Jag och Mia solade medans Linus och kjell snickrade. Blev lite grill och mys. Sen på kvällen blev det häng hos Lotta med gött folk och sen Plantis. Mkt bra kväll det också med mycket dans!

Här är massa bilder :D









































Festligheter

Här kommer lite bilder ifrån Jenns födelsedags kalas på dattera till hagen. Det var jätte mysigt och svin god mat.

Nu är vi ute i Gudhem och prov kör en bil, solen lyser på alla åkrar och nu känner jag sommaren :D

Imorn student firande för hela slaten.


Jennifer

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Jennifers födelsedag :). Grattis min kära vän, det är så underbart att ha någon att hålla ihop med i vått och torrt. Nästa år firar vi 10 år då jävlar ska vi hitta på något kul :D.

Ikv ska vi ut och fira Jenn med lite mat på dattera till hagen. Åh så mysigt.


RSS 2.0