.

Det är så himla skönt att det äntligen är helg imorgon, som jag väntat. Denna veckan har varit hemsk. Jag har skickat in min timelista idag och betalat hyra och räkningar. SKÖNT. Nu slipper jag det när lönen kommer nästa helg och jag är i sthlm. Fantastiskt kommer det bli.
Jag är super trött och super redo för fredag så god natt.

you´re so fluffy i´m gonna diiiie

Ibland mår man för jävla bra, och ibland är livet för jävla underbart.
Bara en liten tanke. Hej.

.


Lovely

Detta pysslar jag med just nu, rensar bland mina smycken. Allt har legat i en låda i flera månader och jag kände att det fick bli en ändring på det nu.
Har även varit på zumba med Jenn och nu blir det tacogratäng. Fin tisdag.

Tightrope

Måndag. Alla dagar är inte mina, denna var det inte.

Igår skulle vi som sagt se om vi kunde söka in till skola och det är en djungel. Gud känner mig så liten, men jag är säker på att detta kommer bli super och längtar som tusan. Nu blir det en springtur.

Söndag

Nu ska jag gå till Tea lounge och möta Jenn. Vet ni vad vi ska göra.... vi ska söka in till skola. Spännande hihi.

Underbara Lördag

Igår hade jag och tjejerna en underbar lördag. Vi gick på stan, blev lite second hand och ett linne ifrån hm. Sen satt vi i solen nere vid Aker brygge i flera timmar och drack kaffe och prata. Jätte mycket folk ute och alla är grymt sugna på våren och solen.
Sen igår kväll blev det lite taco hos Eve som sedan slutade med en liten utgång på lökka. Mycket bra lördag!

out in the sun

Nu ska jag gå ut! PUSS

Frukost

Börja dagen med en stor frukost för nu ska vi ut i solen mina vänner :D Ute hela dagen vill jag vara.

Fredag

Hoppas ni har en fin fredag. Min fredag är väldigt lugn och jag har varit på gymmet och ätit thaimat. Ska bli skönt att slippa gå upp klockan halv 6 imornbitti.
Hörs imorgon :)

Soon

Nu mina vänner kan jag snart inte hålla mig. Jag bokar snart en resa någonstans till varmare breddgrader! Vet det är snart sommar men jag vill få mer av detta :D Så vi får se om det blir något, hoppas!

Walk the walk

Precis kommit hem efter en lång och härlig promenad med Jenn. Älskar vädret just nu. Nu väntar jag på Linus så vi kan laga lite mat och sen chilla i soffan. Idag på jobbet har jag och Jenn drömt oss bort och funderar på att boka en weekend i maj, vore inte fel va?

Ha en fin kväll :)

grillidill

FY vad gott det var. Vi gjorde sjukt många grillspett så vi alla åt tills vi var propp mätta. Underbart. Första grillningen för i år och det blev mer än lyckat kan jag säga.
Hoppas ni haft en kanon dag med :)

GRILLA

Nu sticker jag iväg till Evelina och Fija för grillning på deras balkong, lycka! Ha en fin tisdag.

Patron

Ett nytt fint halsband, ja tack.

Har precis ätit kycklingcurry efter ett bra pass på gymmet med Jenn. Och imorn hoppas vi på bra väder och grill :D Fy vad härligt att våren äntligen börjar visa sig, så som vi väntat.


home again

Slänger upp en dålig cambild. Nu är vi iaf hemma i Oslo igen, gick väldigt bra att åka upp faktiskt tog 4,5 timmar tror jag. Nu ska jag packa upp och försöka slänga ihop lite mat innan solsidan.

Ha en fin söndag :)

:)

Vi har det super med god mat och massa mys, underbart :) Idag blev det en fika på stan i solen, kändes verkligen som vår. Dock så har jag gått och blivit sjuk :( Så himla typiskt så jag orkar inte så mkt. Hoppas det blir bättre imorgon. Ha en fin lördag.

Fredag

Vi har precis kommit hem ifrån Gekås. Det gick väldigt snabbt idag och det var lite folk, skönt. Jag köpte 2 jackor två par byxor sen lite skit :) Det brukar bli så när man är där, plockar alltid på.
Nu ska vi strax åka och handla lite inför kvällen, får bli lite god mat och film.



Falkenberg

Nu åker vi till falkenberg :D ha en fin torsdag!

Ge mig vår

Igår när jag gick till gymmet fick jag lite vårkänslor. Det var fortfarande ljust ute och inte speciellt kallt. Solen lyste och snön smälter bort mer var dag som går. Jag tänker att var skönt för ankorna som varit ute hela vintern! Nu känner jag mer än någonsin ge mig vååååår.

Äntligen

Nu ska jag ut och ta först löpet ute för i år. Inte vågat det för jag är så rädd för att halka, men nu så! Kanon väder idag men klar blå himmel. Hoppas bara det håller i sig. Imorgon ska jag och Linus åka till Falkenberg för att hälsa på mamma, Hans och Andreas. Där nere är det ännu mindre snö, perfekt!

Ha en fin dag :)


Popcorn

Vi poppa popcorn i en minipopcorns maskin, haha vilken grej. Dom blev super goda och känns nästan lite nyttiga. Nu vet jag mitt nya snacks iaf, en super grej! :D

Tisdag

Den här lilla fina receptboken köpte jag i butiken Ditt Skafferi, super fin.

Idag är det tisdag och det innebär zumba. Är lite sliten idag vet inte om det beror på övertiden igår. Nu måste jag kila, ha fin dag :)

Jobb jobb

Måndag och jobb. Det är tänkt att vi ska jobba 13 timmar idag, vi får se hur länge det blir. Behöver lite extra pengar så det vore väl iof ganska bra.
Hur som helst ha en fin måndag och en bra start på nya veckan. :)

Ditt Skafferi

Idag har jag och Lotta haft en super mysig söndag. Efter pannkaksfrukosten tog vi bilen ut till Lottas systers mysiga lilla butik utanför Habo. Där säljer hon jätte fina muffinsformar, muggar, dukar och ja massa bakgrejer och fina saker. Det fanns så mkt fina saker och jag blev super inspirerad och längtar nu mer än någonsin till att få en egen lägenhet. Butiken heter Ditt skafferi och jag rekommenderar att åka dit och få lite fika. Öppet på söndagar mellan 12 och 5.

Söndag

Igår blev det lite fest och utgång i Skövde. Det var väldigt lyckat och efter en trevlig förfest hos Jennifer blev det dans hela kvällen. Så kul att träffa alla hemma, var ett tag sen jag var hemma nu. Vi avslutade kvällen med att ta en baguette och det var lika gott som vanligt.
Efter en sån kväll kan man inte ha det bättre än när man får pannkakor med sylt och grädde till frukost. Så himla gott.

Farmor och Farfar

I Fredags var jag ute hos pappa och åt gott och pratade hela kvällen. Super mysig fredag. Och igår morses blev det en promenad ner till farmor och farfar för en förmiddagsfika. Som vanlig bjuder farmor på 7 sorters kakor, älskar det. Vi lyckades äta upp allt utan en. Vi pratar om resor, dom har varit iväg på så mkt. Älskar att vara hos farmor och farfar och timmarna bara springer förbi. Härlig lördagsmorgon.

LOVE U

Älskar dig min prins.

Fredag och Falköping

Idag åker vi till Falköping över helgen. Det ska bli super kul och ikv ska jag ut till pappa för att sova där en natt. Ska bli mysigt. Annars ska jag försöka få så mkt kvalitets tid som möjligt med mina kära vänner.

Ha en fin fredag :)


:)


onsdag

T-shirt ifrån bangkok och blekt skjorta som jag fick av Linus i julklapp.

Idag har varit en effektiv dag. Jobb sen direkt till träning för att komma hem och laga lasagne som för övrigt blev svin god. Sen ner för att möta kära vänner för en fika. En bra onsdag tycker jag allt.
Nu ska jag se Sveriges mästerkock.


tisdag

Idag har jag varit nere på gymmet en snabbis, var inte effektiv idag.
När jag kom hem hade Patte gjort hemmalagad pizza, muuums. Känner att det var uppvärmningen inför fkp-pizzan ihelgen. Ska nämligen åka till Falköping ihelgen, det ska bli sjukt skoj.

Nu ska jag med Linus och grabbbarna och se fotboll på någon bar. Ha en fin kväll :)

Söndag

Idag saknar jag vår förra lägenhet och balkongen! Sitta där ute på söndagsmorgonen och dricka kaffe, bland det bästa som finns.
Har precis varit på gymmet och ska nu städa lite grann. Kanske inte så kul men det behövs.

Ha en fin söndag :)

Vårsol

Åh det har varit sånt himla vår väder i Oslo idag. Underbart och jag har gått i skinnjacka. Vi hittade en present till Anette och nu måste jag göra mig i ordning för kvällen. Det blir middag på Meatmarket nere på Akerbrygge, och tapas står på menyn. MUMS. Ha en fin kväll :)

Lördag

Underbara lördag.
Segat hela morgonen med lång frukost och två koppar kaffe. Nu ska jag se 3milen damer för att sen kila ner till stan. Vi ska hitta present till Anette som hon ska få ikv på middagen. Blir trevligt det. Solen skiner och jag känner att dunjackan inte är ett alternativ idag iaf. Love it.

Fredag

Vill bara säga att jag älskar denna känsla, känslan av en hel helg framför mig. Veta att jag slipper gå upp halv 6, underbart. Trevlig fredag :)

3 mars

Idag slänger jag in en bild på mig och Anette som fyller 30 år idag. Grattis min kära vän. Firande blir det på lördag.

Så jävla gött med fredag imorn alltså. Har varit riktigt trött idag så skönt med bara en dag kvar.
Nu blir det lite kvällsmat och tv :)

Härligt

Onsdag och Sverige har vunnit ännu ett guld i VM. Känns kul och man dras med i VMyran här i Oslo.
Idag är en mittimellan dag och det blir bara träning sen hem och slappa. Sugen på att laga något gott också, får se vad det blir.

Helst

Helst vill jag zippa på en Pinacolada i plastglas. Men det går ju inte så därför säger jag tack och hej för idag och godnatt :D

Easytone

Jag fick dessa skor i julklapp av mamma, ett par easytone training. Ska öka träningen och förbränningen på benen. Jag är så grymt sugen på att testa gå och springa en riktig bit med dem ute. Men det går ju inte för det ligger 20 cm högt med slask överallt. Är så trött på det nu! Ge mig bar mark.

Annars har vi varit på zumba idag igen, det är riktigt kul och jag känner att jag får lite ny energi efteråt. Sen har Linus lagat Lax, inte illa och det var faktiskt gott.
Igår bokade jag en resa till sthlm den 7 - 10 april :D ska hälsa på Kajsa och min kusin Emelie. Det ska bli så sjukt kul och längtar redan som en galning. Bra att ha lite kul framöver iaf.

Ha en fin kväll :)

RSS 2.0