.

Kämpa är ledordet just nu. Gick upp i morses och tränade ihop med Julia, super skönt och det bästa när man tar en pluggpaus. Jag och Julia satte oss sedan hemma och pluggade, gjorde lite mat och fikade. Har knappt någon motivation kvar till att plugga vill bara få tentan gjord. Jag tänker istället hela tiden på allt kul jag ska göra på lovet, hihi. Saknar Linus.

Tisdag

Nu har jag pluggat hela morgonen och ska en sväng till skolan för sista föreläsningen innan tentan. Vill bara få det gjort och ta lov. Ha en fin dag iaf :)

.

Igår var andra söndagen i rad jag åkte till skolan. Men det kändes konstigt nog okej då det var sånt underart väder som fick mig på så bra humör. Nu är vi klara, eller ah nästan klara med våran projektrapport. Nu är det bara tentan kvar på fredag sen looooov.
Fick redan på att Kajsa ska vara i Oslo samtidigt som mig nästa vecka, vilken lycka. Saknar henne.


Lördag

Fin dag och solen lyser. Har varit iväg på lite morgonträning och nu ska jag ner på stan en sväng för att köpa ett par nya svarta jeans. Äntligen. Mina gamla är urtvättade och hål i, då tycker jag det är okej att införskaffa ett par nya. Om en vecka åker jag hem igen för då har vi höstlov, lycka. Ska bara klara av och skriva tentan på fredag, hoppas på det bästa :)
Ha en fin dag

Fint

Detta gör mig glad och varm i hela kroppen. Bilder ifrån Thailand i feb 2011.

WIHO

Glad tjej som klarat sin första tenta :D Vilken känsla är super nöjd!

Fredag

Stadig frulle, nu kör vi en heldag med plugg för att kunna få en mysig kväll :)

Höst

Nu är det minsann höst. Hittills har det varit ganska mysigt tycker jag. Här nere i Malmö har det varit super bra väder i nästan en månad. Visst det har blivit kallare men en blå himmel gör en ändå glad :) Har varit ledig idag, men har ändå vart i skolan 4 timmar och jobbat skönt att få lite gjort. När man sitter hemma är det alltid roligare att göra något annat än att plugga. I morgon är det fredag och då blir det fredagsmys.


Bowling

I lördags så hade vi lite förfest sen gick vi och spelade bowling :D Det var verkligen super längesen jag spelade och ah det såg man väl i mitt spel också. Men riktigt kul iaf så det får vi göra om.
Annars så har vi så sjukt mycket att göra i skolan nu så det känns som om jag jobbar övertid varje dag. Men det går bra och vi hjälps åt. Vi har varit väldigt effektiva i min grupp så vi är strax färdig med vårat grupparbete om tjänsteföretag och service management. Keep up the good work!

Hem

Vi har precis börjat med en ny kurs, tjänsteföretagande i fastighetsbranchen. Den är bara en månad men den månaden kommer bli hemsk! Kommer inte ha en lugn stund då vi har två arbeten, tenta och massa annan skit som ska läsas och resoneras runt omkring. Kämpa känner jag.
Hur som helst ska jag åka hem till fkp idag vilket ska bli super kul. Ska försöka slappna av så mycket som det går iaf. Äntligen träffa Limpis också, glad tjej :)

.

Alltid velat testa. Bara för någon sekund vara över allting i stället för mitt i. Måste testas.

Fina tider fina tjejer

Haft besök i det fina höst vädret av Evelina och Lotta. Vi har haft det super mysigt med god mat, mys på stan, många parti av uno ( väldigt många ) sen flera timmar dans. Hoppas ni kommer snart igen kära vänner <3

RSS 2.0