ÄNGLAR

Nu är jag färdig och sitter och väntar på jenn och lina :D wiho vi blir svin snygga och det kommer bli en kanon kväll alltså :D
Fiddern och Anders och Dennis var här förut med och sminka sig haha det blir svin bra :D Linus blev också kanon bra det kommer komma upp bilder imorn ( om jag mår tillräckligt bra) hehe.
Ha en bra halloween kväll där ute :D

tjuvtitt


Halloween buuhhuuuu

Goddag på er.

Igår var vi på stan och inhandlade det sista för våra halloweenkostymer vi ska ha på lördag :D kommer bli kanoners, vad vi ska vara får ni se då hihi.
Det var så mysigt att gå på stan när det var kyligt och mörkt och julsakerna börjar komma upp. Jag får sådan julkänsla, helt sjukt. kanske bara är för att jag vet att jag iår missar julen. Eller missar gör jag ju inte men den kommer inte direkt bli som vanligt, spännande ^^.
På kvällen gjorde jag och linus hemmagjord pizza :D sviiin gott sen såg vi på skräckfilm för att få in känslan, en skön och mysigt dag.

I tisdags var vi på ikea jag jenn och kajsa, jag skulle leta efter prinskorv. Jag tycker dom borde ha det där ju, är sjukt sugen på det och måste äta det innan  jag åker ju. Det fick bli lite pepparkaksdeg istället lika gott de med
( nästan) :D

Mys på er där ut, och glöm inte tagga till inför imorn :D blir svin kul.


 

 


stina 20 år :D

Stinalisa fyllde 20 år den 23oktober, alltså förra fredagen:D
På lördagen bjöd hon därför oss tjejer på fest, en väldigt lyckad fest. Det bjöds på paj och tårta :D wiho massa gott.
Hon hade även slängt ihop ett väääääldigt kul men hemskt bildspel haha :D mkt gamla bilder där. Men det var kul att skratta åt. vi fick sedan skjuts ner till terran haha, ja jösses jag hade faktiskt väldigt trevligt och det blev mkt dans. Kan inte annat än att säga att det blev en perfekt kväll.

Morgonen efter var dock inte lika kul hmm :D men det var det värt.
Jag och linus satte oss i bilen och åkte ner till falkenberg för att se på mammas hus. Mkt mysigt känner att det kan bli lite häng där nere i sommar alltså :D Vi var på ett kalas och åt lite kakor sen var det bara att sätta sig i bilen igen, slitsamt alltså.
När vi kom upp till oslo kom vi fram till att vi kört 60 mil den dagen, inte illa.

Här är lite bilder ifrån festen och även huset :)


Falköping

Nu är vi hemma i fkp igen, har blivit mkt flängande dit nu på senaste tiden. Jag tycker det är ganska skönt faktiskt börjar bli lite trött på oslo så det är skönt att åka bort lite :P.
Idag är det fredag och jag och mamma har varit på stan en snabbis och även på jysk där vi tittade på julgrejer :D jag tycker det är mysigt, eftersom jag missar julen i år passar vi på att julmysa lite nu istället. För även om det ska bli skönt att slippa allt som är inför jul så tycker jag det ska bli lite tråkigt.  
Hoppas jag träffar lilla rara lotta idag med, så vi kan kolla lite idol eller något saknar henne så värst när jag är i oslo och hon är i falköping ju.

Jag vill inte göra det dumma högskoleprovet imorgon, varför ska det vara så länge för. Men efter det blir det party hos stinafisalisa som fyller 20 år idag :D Stort grattis till henne. hoppas även hon gillar våra presenter hihi.



 Funderar på att byta ut linus mot denna gosing istället. NEEEEEEE det går ikke.


sushiiiii

HEJ

Jag har för första gången ätit sushsi,detta är tack vare kajsa elgmo, härligt kvinna dessutom :D
Jag kan säga att det absolut var speciellt fast på ett positivt sätt. När jag åt första biten skrattade kajsa ganska mkt och sa att det borde vi filmat så antar att jag visade kanske väl vilken chock jag fick av smaken haha :D men som sagt ser redan fram emot nästa gång, för en nästa gång blir det garanterat!
Vi åt för övrigt på en mysig sushibar på majorstuen, och jag kände mig något sofistikerad :D

här är lite bilder :)




 
 haha jag är helt extas :D


it´s times like these you learn to live again

åhåå denna tisdag har jag sprungit med jenn, måste säga att jag är otroligt stolt över den lilla tjejen som får med mig ut och visar sån glädje för lite träning. det var annat förr ;)

Det blev en liten tur med the bubble ner till oslo city för att köpa present till stina. Jag kan ju aldrig hålla mig så det blev lite shopping, smycken. Köpte två halsband det ena kanske åker på på lördag sen även en ring.

ihelgen köpte jag nya fina handskar som jag är väldigt nöjd med. Här får ni lite bilder.

you´re the perfect lullaby, god natt.


 

 


ananas:)

HEJ

Måndagen har varit mycket bra, tiden gick fort på jobbet och jag kände mig duktig ^^,
Det blev lite pasta carbonara till middag sen var det box med jenn för hela slanten :D Det är en sån underbar känsla att
komma hem efter ett givande träningspass och känna att musklerna i armarna knappt orkar hålla uppe armen :)


Min älskling var på oslo city och köpte en skiva till mig med donkey boy som han även fått signerad " till jessie" stod det :D små saker gör mig glad.

Nu bakar vi lite ananaspaj, det är enligt mig lätt de godaste
.

hoppas ni haft en fin start på veckan, och jag längtar till helgen :D




Lägenheten

Här är lite bilder ifrån lägenheten för er som inte sett :)




Indigo

Då var det söndag igen, veckorna går så otroligt snabbt nu för tiden vilket samtidigt är skönt för det innebär några dagar närmare sol :D men samtidigt några dagar närmare tills jag åker ifrån linus.
Denna veckan började otroligt bra med box på måndagen tillsammans med jenn :D Hade träningsvärk tills i fredags typ.
I onsdags var Lina hos mig en sväng vilket var väldigt mysigt, vi tog en höst promenad bland löven och lagade korvstråganoff :D
På torsdagen var jag och Linus på bislett bad och tränade och badade bubbelbad :D Ett gammalt badhus med fin bassäng.
Jag såg ju självklart på idol i fredags med Marie och Emma, Emma var så gullig och hade dukat fram frukt och vitlöksbröd osv :D massa mys.
På lördagen blev det lite shopping på stan med jenn, det ledde till att jag köpte en tröja ifrån hm trend, nöjd som tusan hehe den lär följa med på resan. Senare på kvällen kom mary hit och vi köpte lite snacks och såg på en film.
Idag är det underbart väder ute, riktigt höst väder. Jag jenn och marie har varit på marknaden vid birkelunden och marknaden på blå, jag köpte endast en våffla, kanske lika bra eftersom jag försöker spara!

Nu ska jag steka lite falukorv med makaroner och slappa resten av dagen.
Här är lite bilder ifrån veckan och helgen :)






WIHOOOO

Hej, ja detta är lycka för eran del :D jag är här nu. Jag tänkte förgylla er med lite inlägg om mina dagar och mitt liv.
Nu är det ju så, som de flesta av er vet ska jag ut och resa en sån där resa som man gör.
Detta är jag sjukt glad över och jag kan knappt fatta att det är sant :D Det kommer bli otroligt kul.
Jag ska åka med Jennifer, Lina ,karin kunde inte varit bättre :D
Den 10 nov bär det av mot Bali :D haha fatta Bali.Sen 24 nov åker vi vidare till Australien där jumbo spindeln bor ( kul att det är det första som ploppar upp i huvudet av Australien) vi ska där fira både julafton nyår och min 21 års dag :D
Idag är det fredag, så jag och mina två babes här limpis och david ska slänga ihop lite wok :D
Ha nu orkar jag inte skriva mer hihi.


Ha en härligt afton :D


för er som kanske inte vet vem jag är så, ja detta är jag. :D



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0