Nytt hem

Ihelgen har jag inte gjort mkt annat än att flytta och städa. Det tar på krafterna och jag har därför varken hunnit eller orkat göra något annat. Igår flyttade vi över det sista till Patrik och vår nya längenhet. Vi gick och köpte lite thai take away och såg på tv resten av kvällen.
Idag lämnade vi över nycklarna till ägaren för den gamla lägenheten och vinkade balkongen good bye.
Känns väldigt skönt att det händer något nytt nu om man ska orka med den kalla vintern så jag tror detta kommer bli väldigt bra :)

hoppas ni haft en kanon helg.



Fredag



Nu packar vi, bär lite, skjutsar och bär lite till!


Ha en fin fredag :)

Pepparkakor



Efter all packing blir det nu mys med pepparkakor och te :)

Keep?




Oj vad svårt det är att rensa :S Försöker intala mig själv att jag inte behöver spara allting utan ge bort lite. Men det är super svårt. Jag rensar klänningar och t-shitrs och Linus rensar hattar.

Tabata

Idag har vi svettats! Om inte jag och Jenn har träningsverk imorn vet jag inte vad. Var på ett japanskt styrke och konditionspass som heter tabata. Det var väldigt jobbigt men bra.

Idag bjuder jag på en bild av Agnes och mig på afterski uppe i skeikampen i mars. För på nyår ska vi åka upp till sälen och fira. Vi har en perfekt stuga och det kommer blir svin bra. Sen så fyller både jag och Agnes år under helgen så det får ju givetvis bli kalas med :)

HA EN FIN KVÄLL


.




:)



Sälen nyår, ring om du är sugen ;)

love it



Idag mina vänner blir det lite spinning sen packning utav kläder för vi flyttar ju till en annan lägenhet på lördag. Både spännande och tråkigt.
Kände imorses att det börjar bli kallt ute nu, snart dags att plocka fram vinterjackan.

Skjut mig



Vi hade det super bra på granabar i fredags :D Vegard började kvällen med att trilla i sjön eller snarare springa rakt ut i den. Smart. Vårat lag som bestod utav Jag Anette Vidar och Sven vann ju givetvis lekarna. Efter alla lekar så var det mat och dryck i en jätte mysig trästuga. Och fest blev det! Alla var glada i hatten och hade det super trevligt. Alla var även väldigt trött på lördag morgon.
Nu är det så här att jag hade tagit över 200 bilder som jag givetvis tagit bort! så därför skjut mig! och jag menar det.

Granabar



Hej hej.
Sitter på jobbet en timme kvar sen ska vi ut i de norska skogarna och kasta yxa och skjuta med gevær m.m Det ær tævlingar och tror inte mitt lag kommer vinna. Sen blir det mat och bar på Granabar. Næstan hela jobbet åker och det ska bli super trevligt. Bo på hotell osv. Ska førsøka ta lite bilder och visa imorgon :)

Ha en fin fredag


Vad vore en bal på slottet...



Den här bilden bjuder jag på för att jag var så negativ förut, dumt av mig. Det här representerar mig lite efter några glas, skämms inte.

Ha en fin kväll :)

dumma



Onsdagen har inte vart super bra än så länge. Tråkig uppgift på jobbet sen besviken på skatten. Blir så när man hoppas på för mycket. Det är riktigt dumt har jag insett iaf.
Planen för idag var att boka biljetterna till Thailand, hoppas att det kan få mig på lite bättre humör och glömma de andra.

Lady Gaga







Vi var som sagt på Lady Gaga i söndags, det var riktigt häftigt :D En hej dundrande show.

Bjertorpsslott














Åh vilken fin kväll det blev. Alla var på super humör och det blev mkt dans och sjukt god mat. Bjertorp är så himla vackert och vi fick ett jätte fint rum med kanon utsikt. Man får otroligt mycket positiv energi utav bröllop, härligt.
När vi vaknade imorses gick vi upp och duscha sen gick vi ner till frukostbuffen, givetvis underbar. Älskar frukostbuffer och äter alltid tills jag knappt orkar resa mig.

Bröllop





Igår var det bröllop för peter och Caroline ute på Bjertorpsslott, super fint var det :)
Dagens klädsel.

Första snön



Ja det är faktiskt sant :) I fredags åkte jag och Linus ut till pappa i Vartofta för att äta lite gott och se på idol. Helt plötsligt säger Simon att det snöar, visst tänkte jag men jodå. Det var riktigt stora snöflingor som föll. Det har ju visserligen inte lagt sig och det lär nog dröja ett tag innan det gör det. Ändå snart jul :) Var en mysig fredag iaf.


Monster



Dessa goingar ska jag ha på bröllopet. Måste erkänna att jag är livrädd ;)

Kajsabesök

Idag var jag och Linus på stan en sväng för att fixa kläder inför bröllopet, kommer bli super. Efter det mötte jag upp Kajsa, åh har saknat henne. Jag Kajsa och Jenn myste till det med middag på tullins. Alltid lika god mat där. Super kul att ses igen efter nästan 2 månader och nu längtar vi till söndag och Lady Gaga :D

Imorn blir det Falköping.

Godnatt :)


Tisdag



Idag har det varit ännu en underbar höstdag. Den har jag och Jenn dock spenderat på gymmet, men fasen vi var bra idag. Vi körde ett eget ihop satt boxingpass. Riktigt bra faktiskt.
Nu ska jag strax äta lite kvällsmat och försöka bestämma mig för vilken klänning jag ska ha på bröllopet. Inte lätt de.

Ha en fin kväll :)

all night long










Några av lördagens bilder :) Vilken kväll säger jag bara. Slut i kroppen än efter all dans. Love it

Fin dag







ninja kiwi



Sitter och väntar på att Linus ska bli färdig med sitt spel på datan så vi kan se lite true blood innan det blir till att sova. Det är nämligen måndag imorn, tänkte bara påminna er som glömt.
Pust ny vecka nya tag. Ser fram emot nästa helg då ska vi på bröllop och sova på bjertorps
slott :)

Sov gott

Söndags snurr



Så här känner jag mig idag. Var en super kväll igår och både förfesten och Guetta var kanon. Roligaste på länge faktiskt. Men idag är jag suuuuper trött i kroppen och huvudet så har inte orkat göra någonting än så länge. Ska kila ner till bunnpris nu och köpa lite ananas :)


DAVID GUETTA



Ikv gäller det. Nu ska jag börja göra mig i ordning inför en dunder kväll med David Guetta på Oslo spektrum. Det kommer bli sjukt mycket dans vill jag lova :D

Ha en bra kväll , det ska jag ha ;)

Lite Staden




Nu tar vi en trip ner till stan för en fika med Ceccan :) Ska även inhandla lite smått och gott inför bröllopet nästa helg. Annars gäller bara TAGGA inför ikv.

Btw vi har ätit super god frukost med prinskorv hihi nöjd Jessie

Taco





Så här ser det ut när vi lagar taco :D Svin mysig kväll

:)



Nu möter jag tjejerna :)

Fredagsmys

God fredag till er.

Nu har jag varit och tränat en sväng och om någon timme kommer tjejerna hit för lite idolmys och mat :D Vi ska givetvis tagga inför guetta imorgon som kommer bli gryyymt.

Lotta är här nu :)


Reading



Har haft en jätte mysig eftermiddag med Jenn och Johan. Vi har fotat lite i den underbara solen nere vid Aker brygge. Får lägga upp lite bilder imorgon.
Eftersom det inte blir någon true blood idag så får jag passa på att läsa min bok.
Godnatt :)

Världen

Nu skulle vi visst gå ut och se världen :)



Sad face goes happy face




Idag åker Linus till Falköping så jag blir ensam :( Men imorgon kommer Lotta och sover hos mig :D

Onsdag

 


Drip Drop






Har precis tagit en 20 minuters dusch, hur skönt som helst. Duschen och jag brukar annars inte komma jätte bra överens. Det är ju inte så att jag inte duschar alltså bara att det tar tid och är jobbigt. Men idag var det underbart. Hade egentligen massa planer idag, nu har jag inga. Det får bli lite planer inför resa och true blood istället. Funkar utmärkt :D

Kvällsmat


:)

Nu har jag tränat piloxing. Och nu kommer Mary och dricker te och äter mackor med mig :)


Fika på tullins

Ja som sagt blev det super mysig fika igår på tullins med Jenn Fija och Eve. Vi längtar alla till helgen då vi ska gå på David Guetta i Oslo spektrum. Ska bli super kul. Men mest diskuterade vi våran London trip den 2-5 dec :D

Träningen för idag är avklarad och nu blir det lite stuvade makaroner och True blood, är helt såld på den otroligt knäppa serien.

Ha en fin kväll :)



oslo


Tack

Haha nu mina vänner har jag fått tillbaka mina ikoner :) tack för hjälpen mary. Är inte så bra på detta förstår ni ;)

Nu är iaf träningen gjorde och nu blir det fika på tullins.


HELG

Ihelgen har det varit väldigt lugnt. I fredags blev det lite träning god mat och idol. Och igår spenderade vi i stora drag dagen på Ikea. Vi har köpt en ny säng så vi har provat massa madrasser, viktigt att det blir rätt. Vi hittade en tillslut och fick då givetvis vänta på kärra och grejer. Men nu är den köpt :) Idag blir det lite träning och sen en fika med Fija och Eve. Jag har inte lagt upp några bilder i veckan pga att jag inte kan ? Någon som vet vad som hänt. Alla ikoner där man kan välja bild, fetstil osv är borta. Och jag har inte gjort något utan en dag var dom bara borta. Vill gärna ha tillbaka dom så om någon vet typ du mary som kan hjälpa mig :D Ha en fin söndag

RSS 2.0