Helg

Hej på er :)

Nu är det helg igen och jag vet att jag uppdaterat dåligt iveckan, är lite slapp.
Min vecka har annars varit väldigt bra, lite träning och matlagning.

Idag har jag varit på stan en snabbis, det går ju knappt att gå ut i snön :D det kan ju aldrig sluta snöa. Annars är det ganska mysigt med riktigt snöoväder. Jag inhandlade iaf en ny mössa till vår hyttetur, en vit skjorta och lite hårprodukter. känner att jag behöver få iordning på mitt hår lite.

Nu lagar linus och dennis mat till mig medans jag sitter i soffan och äter choklad. Mycket trevligt.
Ikv ska vi till frida för en liten fest med tjejerna, sugen på lite dans ikv så det blir nice.

Hoppas ni har en bra kväll för det ska jag ha.








Min rolex :D (ifrån bali så den var väldigt dyr)


Torsdag

Hej hej,

Måste bara säga att denna vecka har gått så underbart snabbt. Kan knappt tro att det är fredag imorn. Det är ju givetvis väldigt skönt och dagarna på jobbet går riktigt bra nu faktiskt. Tack vara mina fina arbetskamrater och min kära ljudbok.

Nu blir det en tripp ner till stan för att hämta ut min kamera som varit på lagning, det gick dock inte laga den så jag får nog en helt ny :D vilket känns helt okej, ibland är det bra med idiot försäkring. Kanske blir en fika med limpis med.

Jag har fått hyra en stuga den 19-21 mars :D wiho är så grymt sugen på att åka bräda och det ska bli jätte trevligt. Hoppas på bra väder och bra åkning. Jaja nu stan.

Kram kram




Lotta helg :)

Hej hej

Ihelgen har lotta varit här, det har varit jätte mysigt. Hämtade upp henne i fredags vid 8, sen blev det lite pasta med kyckling och saffran sås. Svin gott. Sen såg vi twilight och la oss i tid.
Lördagen började med spinning, känner att det är en bra tradition vi fått in där med spinning varje lördag morgon.
Det blev ju givetvis lite shopping också, hittade ett par nya jeans shorts :D en väska och linne.
Sen lunchade vi lite på tullins och pratade allt och alla. Eftersom lotta är så duktig och lär sig om skönhetsvård osv så färgade hon mina ögonbryn och ögonfransar. Ögonbrynen blev väl ganska mörka men jag är nöjd och väntar bara på att jag ska vänja mig lite. Det blev lite melodifestivalen, och sen nattbio på colosseum. Vi såg the wolfman och både jag och lotta var rätt så skakade efter hehe.

Idag är det alla hjärtans dag. Hoppas ni har haft en mysig dag med era kära. Själv har jag kollat när basse och anders spelade fotboll :D det var kul. Skönt att se dom svettas lite.

Nu har jag bakat muffins och ska mysa i soffan med mina roomies.

kram kram


Härliga vinter

Hejhej.

Idag är det fredag vilket är vääääääldigt skönt. Sista timmen på jobbet var så tung, men som varje dag blev klockan 14:48 och vi stämplade ut. Basses sista dag men vi hoppas alla på att han kommer tillbaka snart, vilket han förhoppningsvis gör :)

I onsdag var jag med grabbarna och kollade lite när dom spelade bandy på is eller vad det nu heter. Det var ändå lite mysigt att sitta titta när dom flög runt på isen. Jag tog lite bilder och läste ur min bok, Helt fängslad. Sen blev det väldigt kallt och jag kunde inte känna mina fötter längre men det var de värt för jag hade fått lite frisk luft och trevligt umgänge.

Jag och linus tog en sväng på stan igår, han skulle köpa ett par byxor. Det är så mysigt att gå på stan när det är vinter på något sätt. Och jag måste säga att jag är stolt över att jag inte köpte något. Har haft en tendens den senaste tiden att jag inte kunnat hålla så bra i mina pengar. Men imorn ska jag nog unna mig något billigt, fynda får man alltid göra.
Snart kommer lotta hit, wihoo :D ska bli så kul att ses känns som om det var längesen nu. Det blir nog lite chill med ett glas vin och lite skvaller, precis det jag behöver :)

Ha en bra helg så kanske det blir lite bilder i helgen.

kram kram


 


Falkenberg

Hej på er

Jag är lite seg på att uppdatera känner jag, men jag har inte tid för något annat än att läsa nu när jag är hemma.

Iaf så var jag och Linus i Falkenberg i helgen. Det var jätte mysigt och framför allt kul att träffa mamma och hans igen. Vi åt gott drack lite rödvin och myste med fia och dag otto, nya tillskottet.
På lördagen blev det en sväng till ullared, jag skulle ju givetvis inte handla så mkt men det slutade med att både jag och linus var nervösa för att pengarna inte skulle räcka så jag la ur en sak som kostade 20 kr :P som om det skulle göra någon skilland, men vem vet. Vi fick iaf med oss allt vi ville och nu för tiden går jag runt med stegräknare på jobbet, kan vara det bästa köpet haha. Idag 5300 steg på jobbet och bättre kan jag.
Annars köpte jag en riktigt snygg skinnväst och en skjorta m.m
På kvällen hade vi lite kalas för mig och min lillebror, blev lite smörgåstårta och ananas paj. Vi kollade på melodifestivalen och käkade godis, jag har saknat svenskt godis kan jag säga.
Söndagen blev mysig med lite strandpromenad och lax på laxbutiken. Sen fick vi med kajsa på vägen hem också, alltid trevlig.

Snart är det helg igen och då kommer lotta:D

Här är lite bilder från helgen. och kan inte du ta och fjerne dig själv. Hihi Anders är rolig på jobbet!





































Mary

Idag är det mary dag <3 MYS



Lasagne

I tisdags gjorde jag och kajsa lasagne efter jobbet, det blev svin gott. Och nu har kajsa äntligen bevisat för mig att hon inte är så dålig på mat ;) vart lite snack om det hehe. Det blev spenat och getost och lax i lasagnen, riktigt fint.
Spenaten är för överigt tillägnad basse, både för att han tydligen gillar det och för att han är en prick! hihi
Det är så mysigt att fördriva de mörka veckodagarna med lite matlagning och mys. Sånt sätter vi värde på.

Igår så ringde jennifer! :D wiho blev så chockad först att jag inte hörde att det var hon. Men det var det ju givetvis, skönt att få ta igen lite tappad tid. Känner att det är svårt att hänga med på vad som händer på andra sidan jorden, men jag blev iaf väääldigt glad. Jag saknar er tjejer väldigt mycket.

Jaja en bild på spenaten och även en på vackra kajsa som ser duktig ut vid spisen.


 

 


Helgen

Ihelgen har jag varit duktig och tagit det väldigt lugnt. kände att jag behövde det. Fredagen blev väldigt mysig med lite träning, och nachos och tv :D längesen jag hade en sån härlig fredag.

Lördagen började med spinning sen lite secondhand shopping med agnes, åh lyckades komma över en jätte fin kruka kanske kommer upp bild på den senare. Senare blev det mat på tullins och bio, Linus och ljungan såg avatar och jag och marcus såg the imaginarium of doctor parnassus, lite skum film men den var sevärd. Säger ju aldrig nej till biopopcorn.

Jag och mary tog en tripp till marknaderna på söndages förmiddagen, mysig. det blev även en lite fika med latte och brownie. Våra tår dog tyvärr på vägen hem men det var iaf en fin dag. Slutade med lite träning 10 killar, fotboll och ananaspaj :) så jag är nöjd med helgen.

Nu vill jag bara ha nästa helg! Falkenberg wiho. Men först ska jag och kajsa laga lasagne med lax spenat och getost imorn :D spännande va.

Här är lite bilder från helgen, och som linda hammar sa

"Man får aldrig glömma pussar, inte ens på söndagar"

puss


RSS 2.0