Tisdag

Idag var det ett kärt återseende som stod på schemat. Emmie som vi träffade i Australien var nämligen i Oslo och sökte jobb. Då var vi ju givetvis tvungna att ses en sväng. Det var jätte kul att ses igen efter så många månader, hoppas hon flyttar upp. Nu har jag tagit en springtur i det underbara höst vädret, perfekt väder. Ska laga lite mat och se på idol :)

Åter söndag

Åter söndag mina vänner. Varit dålig update nu men jag har varit lite sjuk och är i Falköping. Det blir helt enkelt ingen tid över. Helgen har iaf varit super bra och jag har myst med mina kompisar. Igår blev jag utsedd till chaffis när tjejerna skulle ut och svänga i Skövde. Det var en jätte bra kväll med mkt dans. Hade mina skinnbyxor på mig men det kändes snarare som om jag hade termobyxor. Fy vad varmt :D Men vad är det man säger är man svettig håller man bra tempo. Nu ska vi snart åka mot Oslo igen. Gillar inte den vägen men det får gå. kram kram :)

Tisdag

Det bästa som finns efter man har tränat är att komma hem se solen gå ner, sätta sig i soffan göra sig en god kopp te som jag tycker är svin gott och mysigt efter en veckas te drickande. Fixa några goda mackor med keso och tomat sen bara njuta av kvällen framför tvn med Linus. Så mysigt enkelt och skönt.

Det blåser omkring allt möjligt spännande i luften nu med :) som tyvärr inte syns med denna kvalite.


Yoga

Godkväll fina ni

Idag var jag och Jennifer på Yoga efter jobbet, måste säga att det var tyngre än väntat. Kan nog vara bra för kroppen. Annars är det regn idag, tråkigt men mysigt :)


Svårt att tro men snart kommer det hihi


:)

Det blev en promenad med Eve ner till Birkelunden för att kika lite, väldigt mkt att se idag måste jag säga. Vi satt länge på ett fik och drack te, väldigt mysigt. Skönt med såna söndagar tycker jag.
Nu har vi precis ätit hemmagjord grönsakssoppa som var super god, det får det bli oftare känner jag.

Ikv blir det lugnt, ska hoppa in i dushen sen läsa :)


Godmorgon

Söndagmorgon, har sett två avsnitt true blood och ätit frukost :) Det är väldigt fint väder ute så borde nog gå ut och få något gjort.

Ha en fin söndag

Mitt nya linne jag köpte igår :) Grymt nöjd.


lördag

Efter spinningen igår blev det en tur på stan :) Linus skulle köpa skor. Eftersom det var bokfestival i Oslo var det väldigt mkt folk ute, lite jobbig dag för att gå på stan. Vi mötte upp Andreas och Pär för att äta middag, det blev kina mat. Efter det så gick jag till Fija och Eve en sväng för lite grill. Det var nog årets sista grill skulle jag tro, riktigt nice. En väldigt skön lördag :)



SALT

Igår kväll fick vi besök av Jenn och Anders, mkt trevligt. Vi lagade lite taco och sen bar det av till colosseum för bio. Vi såg filmen Salt med Angelina Jolie. Den var riktigt underhållande och tiden gick fort.

Nu ska vi gå på morgonspinning, känns skönt att komma upp i tid och få det överstökat. Vädret är underbart än så länge hoppas verkligen det håller i sig.

Hej så länge :)


Kors


Fika med Emma

Hej hej :)

Idag mötte jag upp Emma efter jobbet, mycket kul att träffas igen efter några veckor. Tiden går sjukt fort. Vi tog en fika på samson, jag drack te och åt en scone. Pratade om allt som hänt sedan sist och tog även en liten runda på stan. Jag hittade då denna halsduk jag har på bilderna. Den är ifrån zara och helt underbar, svin mjuk, lång och gosig. Blev även ett par örhängen, hittade ingen ring som var det jag letade efter.

Vill bara berätta att jag var nära att köpa bananer för 83 kr igår! Helt sjukt. kassörskan knappade in fel och på kvittot stod det att mina 5 bananer vägde 7 kilo hihi lite tokigt. Jag gick givetvis tillbaka och fick betala 13 kr inte 83, lite skillnad. Ska nog börja ta kvittot efter den :P

Nu har vi ätit lite och ska gå ner till gymmet en sväng.

puss och kram


 


Dugnad

Hej på er

Idag har jag inte gjort mkt, vilade lite när jag kom hemifrån jobbet för jag var så extremt trött. Vet inte om det beror på detoxen, festen i lördags eller att jag är helt slut efter att ha sprungit på toa 100 ggr på jobbet idag pga allt vatten. Jaja det blev att vi gjorde lite kasslersallad och sen var det dags för dugnad. Jag har sågat grenar och lekt skogshuggare. De andra i huset verkade inte bry sig om att det stod bilar under de grenar vi tog ner, hmm tur det inte var bubblan. Linus fick iaf måla porten så den blev fin.

Nu är vi iaf färdiga och nu blir det lite tv och kvällsmat :)


Aker brygge

Haft en super skön söndag med en god yoghurt ifrån yoghurt heaven, och lite mys nere vid aker brygge. Det blev lite sol på eftermiddagen så vi tog en promenad. Väldigt skönt att få lite sol nu till hösten. Träden börjar bli så där härligt röda och jag hoppas på mkt mer höstmys framöver.

Imorn börjar detoxen vilket innebär skärpning med mkt framöver, ska bli kul :)


Lite pics

'


Kräftskiva

Åhå vilken lycka kväll det var igår :D Massa mat och fina människor. Även fast det regnade så hade vi hur trevligt som helst. Vi lyckades trycka in 17 pers runt vårat bord och under tältet. David fick ha ett paraply över sig, annars gick det bra. Vi avslutade kvällen på blå och det var riktigt lyckat. Bilder kommer vill jag lova :D

Nu blir det nog en promenad i det soliga vädret.

Fika

Nu är vi i full gång med att fixa och dona inför ikv :D åh det ska bli super kul och om 2 timmar börjar det nog ramla in lite folk.
Vi har även hunnit med en fika på tullins :)

YAYAS

Vill bara säga att det var super gott och trevligt igår. Det var andra gången jag var på Yayas och denna gången var maten mkt godare. Vi satt och åt och pratade i nästan 3 timmar och alla var nöjda.

Nu ska vi ner till stan en snabbis innan vi ska förbereda inför kvällen :)


YEY


Friday night lights



Sitter och väntar på att Linus ska bli färdig så vi kan gå ner och möta Mia och Lina. Ikv blir det lite mys på YaYas en mysig thai restaurang, det ska bli trevligt och gott.
Hoppas ni får en fin fredagskväll.


Torsdag

Idag är det torsdag, och det innebär ju givetvis att det är fredag imorn :) Åh helgen är alltid lika efterlängtad och denna helg kommer bli super! Fin besök och kräftskiva, kan inte bli bättre.
Nu ska jag ta lite nudlar för att orka med lite träning ikv :)


:)

Nu har jag precis kommit hem ifrån Jenn, åh så gott det var, åh så mysigt det var. Mer vardagslyx tycker jag.

Nu blir det tvn

Sov gott :)


Onsdag mys med Fjantas

Tjulululu

Nu har jag och Jenn precis tagit en sprintur, mkt skönt väder för det må jag säga.
Vi planerar lite inför kräftskivan till helgen som jag tror kommer bli super. Jag och limp köpte massa fint att dekorera med så det ska bli riktigt mysigt. Mia, Linus syster och Lina kommer upp på fredag också :)

Nu ska jag strax iväg till Jenn igen för att bli bjuden på mat tillsammans med Fija och Eve :)

ha en fin kväll


Linus när han ska blanda sin oboy :) Tänk vad gott det kan vara.

Tisdag

Hej mina vänner.

Idag har vi jobbat, svettats och pustat på jobbet. Har fått köra 100 procent hela dagen och det tar på krafterna vill jag lova. Jag och Jenn skulle gått ner till gymmet men orkade helt enkelt inte. Gjorde lite korv stråganoff istället och myset med Linus i soffan. Det är så grått och trist ute så jag har tagit på mig en orange kofta för att liva upp lite iaf.

Snart kommer tjejerna hit och ser på idol :D alltid lika kul att se på folk som sjunger falskt hihi.

PUSS


Söndagskväll och kinesiskt bröd

Godkväll :)

Nu har vi äntligen kommit fram till oslo ifrån Falkenberg. Vi hamnade ju givetvis i lite kö innan Oslo men det gick ganska snabbt. Har packat upp väskan och allt vi handlat på Gekås, det blev som sagt endel ändå :D Bland annat den skjortan jag har på bilden så himla mysig. Köpte även en grå poncho som är jätte fin och skön.

På vägen hem stannade vi på coop och skulle handla lite till våra detox veckor, ja det är så att vi ska rena kroppen 20 dagar. Vi får se hur detta går men jag tycker det ska bli kul och se om jag känner någon skillnad.
Jag köpte även med lite kinesiskt bröd, får bli lite kvällsmat med det nu :)

Godnatt och sov gott.



Lördag

Hej hej

Igår vaknade vi vid 9 och åt en bamse frukost, precis så jag vill ha det. Efter det tog vi en promenad upp till stan för att ta en fika och strosa runt lite. Falkenberg är väldigt mysigt, speciellt nu på sommaren.

Vi har även hunnit åka en sväng med båten, funkar perfekt. Men bensinen tog slut precis när vi var framme skönt att man kan ha lite tur ibland.

sen blev det kalas för ett par 5åriga tvillingar . En bra lördag med andra ord.

kram





Myskväll

Nu har vi tagit en promenad med hundarna nere vid ätran, det är så fint när solen går ner och jag har saknat min lilla Fia. Jag och Hans har precis varit och handlat lite gott inför kvällen, blir lite mat och godis.

Ha en fin kväll :)


Gekås

Hej på er

Igår kom vi fram till Falkenberg vid halv 11 tiden efter att kört fel 3 gånger. Ja då blir man lite trött och vill gärna komma fram och lägga sig i sängen.
Nu är vi här iaf och idag har vi hunnit med en sväng på Gekås för att köpa strumpor. Och nej det blev väl givetvis inte bara strumpor. Haha måste bara säga att det går inte gå in där och komma ut utan att köpt för mer än 1000 kr. Det funkar iaf inte för mig, det blev lite blandat som jacka, skjorta och skinnbrallor.


Falkenberg

Nu åker vi strax iväg mot Falkenberg :D ååååh så skönt det ska bli. Men först lite falukorv, den känns given inför en lång biltur ;)

Ha en bra torsdag



:)

Nu har jag och Jenn vart en sväng på gymmet! Bra jobbat säger jag på det.
Imorn åker jag och Linus till Falkenberg för att hälsa på mamma och Hans. Ska bli mysigt.

Nu sängen, godnatt.


Biltvätt

Hej på er.

Igår tyckte vi det var dags för lite tvätt av bubblan, Linus bil. Vi var i statiols gör det själv hörna och skrubba och dammsög. Det var ganska mycket folk där och det hela kändes ganska mysigt. Bubblam blev iaf till slut ren och fin.

Igår var jag och jenn ute på en löprunda,känns som om vi kommer köra bra på gymmet i höst. Ser fram emot detta.
Blir nog eventuellt en tur redan idag.


RSS 2.0