kaaaaallt


Det är så kallt nu att när jag skulle gå ner till gymmet tog det 5 min innan jag klarade av att öppna dörren ut. Kallare lär det väl bli. Men det är mysigt att det kommit lite snö iaf.

Två dagar till London, wiho. Försöker börja packa ner kläder så det inte blir sista minuten packning med allt för mkt kläder. Inte så lätt. Nu blir det soffan.

God natt

Måndag

Idag har jag och Jenn tränat för första gången på en vecka, väldigt skönt att vara igång igen efter förkyldning.
Resten av dagen har jag slått in julklapparna jag köpte ihelgen mest för att få det gjort. Sen även pillat med min nya Mac som Jenn köpte med sig :)

Känner att det var 4 st jul-inlägg på raken. Vi överlever det va? ;)

Jul i stan

Innan vi åkte hem så var vi uppe vid stan en sväng. Det var jul i stan och massa tomtar och hembakat överallt. Jag gick och valde mig ett par easy tone training som jag ska få i julklapp, längtar!

Vägen hem till Oslo tog otroligt lång tid pga all snö, men efter 6 timmar i bilen så kom vi fram.

Julbord

Efter en lång dag på ullared där vi handlade julklappar så det räcker och blir över. Det var så otroligt mycket folk så vi fick köa in. Men det var bara kriga på och efter 3-4 timmar var vi färdiga, det gick ganska fort ändå. Känns så skönt att ha inhandlat de flesta julklapparna och jag är riktigt nöjd.

På kvällen var det julbord på gustav brats. Vi åt och vi åt och vi åt. Så otroligt mycket mat men det var super gott och vi blev mätta för tre dagar framåt. Det var en jätte mysig kväll och jag känner att detta får bli en tradition. När vi kom hem tog det en halv timme innan jag somnat i soffan hihi.



Lussebullar och glögg

När vi kom till mamma och Hans i fredags fick vi lusserbullar och glögg :) Alltid gott med nybakat. Annars har jag ätit vildsvin för första gången och tyckte det var super gott faktiskt. Mysig fredag.

Falkenberg

Jag och Linus har precis gjort en helt fantastisk lasagne, mums säger jag bara. Alltid trott att det tar så lång tid att göra lasagne så vi köpte ett "fusk"paket med pulvermix. Men det blev super gott och var väldigt smidigt.
Idag har jag annars packat väskan för imorn bär det av ner till Falkenberg för lite julklappasshopping och julbord :D Det ska bli super mysigt att hälsa på mamma och Hans lite.

Ha en fin kväll :)

Caesar

Hej kära vänner.

Igår var vi som sagt på I Blame Coco, alltså det var sjuuuuuuuuuuuuuukt grymt. Det var jag , Emmie och Sofia. Sofia träffade jag på Bali för ett år sedan, tänk så tokigt det kan bli och nu jobbar Emmie och Sofia ihop. Kul att hänga med två tjejer som jag träffade på min 2 månadersresa för ett år sen och som inte lärde känna varandra förs typ någon månad sen.
Vi var iaf Så himla nöjda och hon sjunger uber bra. Finner knappt några ord.
Tyvärr stod hon inte så värst stilla så fick inga skarpa bilder, pluss att jag var lite nervös eftersom man tydligen inte fick ha med sig kamera in hihi. Det hade jag givetvis ändå!
Men ja underbart var det.

Coco

Today I Blame Coco. Today is a good day.

The only fire

Jag sitter ute vid elden och fryser, det är det enda som är varmt just nu. Dricker min fjärde kopp grönt te för idag och det lär bli en till.
Längtar efter sol, värme och vatten. Jag känner att snart börjar nedräkningen.

Not much

Idag är jag hemma ifrån jobbet för att göra allt i min makt så jag inte blir sjukare inför helgen och morgondagens konsert. Är så otroligt förkyld och det suger! Men jag känner och tror att imorn är det bra. Bara ta nya tag.

Ha en fin tisdag mina vänner :)

Måndagsmys med Anette

Igår gick jag och Anette och åt lite Indiskt på Curry and Ketchup efter jobbet, super gott. Något jag rekommenderar. Billig mat men sjukt god.
Efter maten gick vi till Colosseum och såg den nya Harry Potter filmen som var bra och vi var nöjda. Härligt med lite måndagslyx, händer nästan aldrig för mig.



Harry Potter

Idag ska Jag och Anette gå och se Harry Potter efter jobbet :D ska bli riktigt kul. Innan bion blir det lite indiskmat tror jag :) Det är aldrig fel.

Ikv kommer min prins hem också efter en helg i Milano. Saknat dig!

Ha en fin måndag.

Mjölkpakets pynt

Kommer hem efter det värsta träningspasset på länge. Vet inte riktigt vad jag tänkte med eftersom jag känner mig lite småsjuk borde jag inte tränat alls. Försent nu iaf. Då möts jag av dessa söta mjölkpaket i kylen :) Gillar det.

Annars har jag hunnit en fika med Frida också innan hon åkte tillbaka till karlstad :) mysigt.

Saw

Igår blev det först lite mat på Ryes , mkt gott och jag blev proppmätt. Efter det blev det bio och givetvis lite popcorn. Då blev jag givetvis ännu mättare, men det var de värt. Vi såg Saw 3D, det var bättre än vi väntat och alltid lika kul att se på 3D.
Sen gick vi hem och skrattade tills vi somnade åt pensionärsjävlar och sunes jul :) En mysig kväll.

Tack för besöket stina.

PUSS

Shampain

Ny spetsskjorta och ringar :)

I blame coco


Lördag

Idag har jag och Stina varit på stan och köpt julklappar, iaf jag. Stina köpte mest till sig själv :D men massa fina saker.
Det har snöat hela dagen vilket faktiskt har varit mysigt.

Nu ska vi gå ut och äta lite sen blir det bio :)

Ha en fin kväll.

Like it


50%

Tog trikken ner till stan för att kolla på :



Som hade 50 % på hela butiken. Köpte två saker som ska läggas upp här snart!



Tog trikken hem och är nöjd med mina små köp :)

Happy

Imorgon är det fredag och då kommer Stinafina hit och hälsar på :) Det ska bli mysigt att få lite tid tillsammans som inte är under en stressig helg i Falköping.

Hundraåringen

Har börjat läsa en ny bok, Hundraåringen som försvann. Den verkar super mysig och rolig, handlar om en hundraåring som rymmer ifrån sitt eget hundraårskalas och råkar därefter ut för tokigheter. Ett litet boktips så här på torsdagen :)

Pepparkaksbak och glögg.

Ett härligt bildregn ifrån kvällen, bästa och mysigaste kvällen på länge. Vi bakade pepparkakor, former av skogens alla djur. Sen drack vi massa glögg och såg på bonde söker fru. Åh tycker det är så mysigt när det börjar närma sig jul. Eftersom jag missade allt förra året ska jag ta igen det dubbelt upp iår :)

Hoppas ni fina haft en bra kväll


Tisdag

Precis så här känner jag mig efter dagens träningspass som var piloxing. Det är både ett roligt och jobbigt pass.
Jobbet har gått väldigt bra idag och jag hoppas det fortsätter så veckan ut.

Nu ska jag slå mig ner i soffan med en bok :) Godnatt mina vänner hoppas ni sover underbart

Mys i Falköping

Helgen har spenderats i Falköping och var super mysig. På fredagen blev det lite pizza hos Mia sen lite idol. Var så trött efter jobb och buss så jag somnade super tidigt.
På lördagen tog jag och Stina en sväng till Skövde och jag köpte de första julklapparna. Känns väldigt skönt att vara igång. Sen på kvällen blev det förfest hos Jenn, såååå himla kul att träffa Agnes igen efter så lång tid. Saknat dig. Vi hade super kul och det var riktigt flummigt. Precis så det ska vara. Nu taggar vi nyår till max.


06.05

Imorgon får jag äta frukost ensam, saknar dig redan.

Äntligen Fredag

Imorgon är det äntligen fredag och då bär det av till Falköping för lite mys och häng med vänner, känner det blir en kanon helg.

IKEA

Jag och Jenn hoppade på bussen till Ikea direkt efter jobbet för att handla lite pepparkaksdeg, blomma och lampa m.m. Det blev lite mat och vi hittade mkt mysigt. Vi köpte bland annat varsin julbock hihi super fin. Jag köpte lite inslagspapper och mysljus.

Har nu ont i magen av all pepparkaksdeg :)

Le Rose

Present från min underbara syster

Nytt

Köpte en ny t-shirt på Second hand, suuuper nöjd :)

Mys helg

Jag och Sofie har haft en jätte mysig helg med lite shopping och fest plus att det har varit underbart väder hela helgen. Mysigt att ha henne på besök, hoppas du kommer snart igen.

Lördags shopping

Nu ska jag och Sofie ta en tripp ner till stan för lite shopping och fika :) Det blev en väldigt lugn kväll igår med idol och toy story 3 så idag är vi utvilade och redo för en fartfylld lördag.

Ha en fin dag mina vänner.



Fredag

Det var en gång väldigt lite att göra på ett tobakslager i Oslo , Norge.
Då fick lagerarbetarna putsa fönsterna som uppgift. Men en sån här fin November fredag så var det ganska härligt i solen så det gick bra :)

Choklad

Vi har idag gått i chokladens tema först en jätte mysig promenad förbi freia chokladfabrik och sen druckit varm choklad på cocoa. Jätte mysigt fik vid mig. Jag drack mörk choklad med mint och Jenn drack med mex smak.

Hoppas ni haft en fin dag :) Imorn är det fredag.

somewhere in between



Älskar att löven fortfarande är kvar, så mysigt :)

.



Nu var onsdagens träning över och snart ska vi laga lite god mat här :)
Känns otroligt skönt att det snart är helg, två dagar kvar! Ihelgen kommer min syster upp och hälsar på, åh ska bli super kul.


You make me smile



Nu har jag och Jenn svettats på gymmet, bra piloxing pass idag. Imorn blir det värre.

Har precis ätit lite kvällsmat och pussat Linus hej för han kom hem nyss.

Ha en fin kväll

:)

Två bilder ifrån vårt nya rum. Vi har inte kommit i ordning riktigt än men jag trivs redan :)

Idag har jag och Jenn varit nere på gymmet en sväng sen har jag och Linus varit och storhandlat. Det gick väl sådär, hittade inte allt jag ville ha så det får bli en annan gång. Nu har vi iaf lite mat i kylen.

Nu blir det bara chill i soffan ha en fin kväll.

RSS 2.0