1-adventsmys

En söndag full med mys började med fika på stan med Malin, Malin , Filippa , Jacob , Andjelo och Filip och lite tomtelatte. Det var jul på stan men eftersom det har varit stormväder här nere så kändes det inte direkt som första advent. På kvällen blev det en tripp till Lund för att möta Jenns kompisar och se på Lundaspexet vilket var bra :)
Nelly event

I lördags fick jag Jenn Agnes chans att jobba på Nelly eventet Vi började med att göra massa goodie bags till de 100 första tjejerna som kom. Sen senare på kvällen stod jag och Jenn vid kläderna som tjejerna fick välja mellan och skulle visa upp dem, tänk 100 tjejer som alla skulle få välja ett plagg gratis. Det var en kul kväll och lätt värt då även vi fick goodie bags och fick välja plagg :)


Tapas fredag

I fredags så lagade jag och tjejerna tapas och sen blev det lite utgång på HIPP. Väldigt trevlig kväll med sjukt mkt dans. Tapasen var så god att jag redan längtar till nästa gång.

Måndag

Nu är jag tillbaka i Malmö efter en väldigt lugn söndag. Haft en kanon helg och nu längtar jag till jul. Ska vara ledig i 3 veckor över jul, känns väldigt lyxigt.
Om en vecka får jag lägenheten, ska bli super kul. Ska åka dit med en gång och sätta upp lite lampor och gardiner sen kommer Linus på fredagen så får vi fixa en säng.
Nu skolan för föreläsning och övning.

Ha en fin dag :)


Julmarknad på dagsnäs slott

När jag kom hem ifrån Ullared var det tre söta tjejer hemma hos mig och lagade pannkakor. Vi blev sena hem eftersom vi körde vilse i skogen, dumma GPS. Så dom hade börjat när jag kom hem, lyx att få allt serverat.
Igår spenderade jag kvällen på oden cup och skulle kolla när Sofie spelade efter det blev det lite film med Linus och Alex.

Idag har jag hunnit med mycket, vi gick upp tidigt i morses för att Linus skulle spela korpen hockey/bandy sen blev det lite frukost på ett fik. Efter det åkte jag mamma och Andreas till julmarknaden på Dagsnäs slott och gick om kring ett tag. Mysigt. Jag köpte även med mig lite knäck hem.


Ullared

Nu åker jag Julia Filippa Tove och Malin till ullared, taggad tjej. Vi har pratat om detta nästan ända sen vi började så det blir kul med en lite roadtrip. Mamma kommer dit samtidigt så då åker jag med henne hem för att packa lite till lägenheten. Jag flyttar snart, känns spännande.

Pancakes

Bilder från weheartit


Idag den 17 November är det pannkakans dag :)
Ikv blir det därför mys med tjejerna och det blir givetvis pannkakor och uno. Perfekt kväll!

Happygirl

Gladtjej idag för vi ska gå och se Twilight breaking dawn. Som jag väntat. Vi är 8 tjejer som ska gå så det kan ju inte bli annat än bra ;)
Imorgon ska jag Julia Malin Tove och Filippa åka till ullared och inhandla lite skit. Jag ska försöka hitta lite fina lampor och ljus till lägenheten. Mysigt dag.

Nu ska jag iväg och kolla när några ifrån klassen spelar fotboll innan min träning, sen tagga bio!

Lördag

Lördagen startade med en super bra överraskning, Karin kom ner :) Vi gick lite på stan och åt en god middag på Jensens böfhouse, jag vann även en efterätt som gjorde middagen ännu bättre.
På kvällen bjöd Agnes på fest med drinkar och ostbricka. Vi avslutade kvällen med dans på KB.

Idag har vi tagit det lugnt och fikat. Denna helgen har varit kanon, tack Marie och Karin för besöket.

Köpenhamn

I fredags bestämde jag och tjejerna i klassen för att åka över till Köpenhamn över dagen. Det var längesen jag var i Köpenhamn och känner nu att det får bli mer resor dit framöver. Super mysig dag med lite shopping och fika. Nu börjar även julskyltningen vilket jag tycker om, längtar redan till jul. Fick även köpt två julklappar, det gäller att börja i tid.

Marie är här också så på kvällen blev det lite vin och mys hemma.

RSS 2.0