.

Hej fina. Jag har precis kommit hem ifrån jobbet och det känns så skönt att det är "fredag" imorgon. Det innebär Falköping. Vi håller koll på vädret och det ska bli så sjukt bra på lördag, kan knappast bli bättre. Vilken fest det kommer bli. Jag har även sagt upp mig på jobbet och det känns också på tiden. Ska bli skönt med semester i sommar. Kunna göra vad som faller mig in, love it.
Nu blir det träning och sen lite packning.

Söndag

'
En riktigt slapp söndag, skönt. I veckan jobbar vi bara 3 dagar sen blir det långledigt och hem till fkp. Kommer bli en så himla grym helg med besök ifrån våra 3 jobbar kompisar. Vi taggar inte lite på jobbet.
Ha en fin söndagskväll nu blir det lite film.

Tekniska museet

Igår åkte jag Jenn, Emmie och Emelie till tekniska museet i Oslo. Man blir lite som barn på nytt när man går omkring där inne. Finns mamma saker att testa och fundera över. Vi svirra omkring några timmar och tog sedan en fika. Kanon dag och jag låter bilderna tala för sig själv :)

:)

Filmen igår var riktigt rolig, herregud vad dom ställer till de. Det var iaf en mysig kväll med god mat och bra film.

Nu ska vi åka till tekniska museet och leka lite :) Ha en fin dag.

Fredagshäng

Nu sticker jag och möter Emmie och Jennifer för att laga lite mat och sen se Hangover 2 på bio. Vilken perfekt fredag.

Luffigt

Jag och Jenn pratar resor och man blir ju nästan galen. Vill bara iväg och bli brunbränd och få götta sig på en strand. Underbart :)

Annars är det fredag imorn, otroligt. Veckorna går så snabbt hoppas bara helgen går sakta. Imorn blir det bio med Jenn och Emmie, mys.

Hage

Blev super fint väder efter jobbet så det blev en promenad med Emmie :) Blev även lite fika i solen.

Bilder ifrån Botaniska hagen, fint där. Sprang även förbi ett Rådjur bara sådär hihi kul.

Ey

Jag jobbar och tränar. Kul kul :) men det är en sån vecka tyvärr. Igår jobbade jag övertid och det var behövligt. Har spenderat för mycket pengar senaste. Hepp nu blir det sängen men imorn så blir det lite mys med Emmie :D

.

Nu ska vi sova efter en väldigt lugn helg, super skönt. Jag och limpis har mesta dels gjort inget och bara hängt.... Jag hjärta dig.

Söndags marknad

Idag gick jag Jenn, Emelie och Julia på lite söndagsmarknader. Mysig söndagssyssla synd bara att det var lite små regn.
Nu har jag kommit från gymmet precis och ska lägga mig i sängen med Linus och se serier. En perfekt söndag.

bio

Nu har jag och Linus vart och sett den nya Pirates filmen på bio. Alltid lika gott med biopopcorn hihi.
Annars har dagen varit super lugn, som hela denna helgen egentligen.
Vill även tack Jennifer för det fina gästbloggandet :D

Hörs imorn godnatt!

testing

hej jag heter jennifer och gästbloggar hos jessie.

Fredag

Ha en fin fin fredag ni :)

Taco och film

Så här glad var jag ihelgen och imorn är det fredag och helg igen! Underbart.

Nu blir det taco och film :)

Onsdag

Idag är det onsdag och det regnar. Tur att det inte var sånt väder igår. Idag blir det bara att slappa hela dagen förutom träning en timme och imorn är det redan torsdag. Woho snart helg hihi

17 MAJ

Ett riktigt bildregn ifrån 17 maj.

Som sagt gårdagen var super bra. Vi gick på stan, åt glass, satt i solen och grillade i kubaparken. Det är alltid lika mysigt på 17 maj tycker jag. Alla är på så bra humör och firar hela dagen. Sjukt bra helg!

16 maj party

Det blev en öl på stan med Jenn och Karin innan det blev fest hos Carro som sedan slutade på BLÅ efter vi mött upp Emmie och Anna. Det var verkligen en kul kväll med mycket dans. Love it.

go kväll

nu blir det fest kära vänner :)

:)


16 Maj

Efter en lugn och mysig kväll med Karin och Jenn igår så var jag utvilad imorses. Det blev en härlig powerwalk innan frukost. Idag är det 16 maj vilket innebär att vi ska ut och dansa ikv :D Det ska bli super kul. Hade önskat att det var klarblå himmel så vi kunde grilla men det ska nog bli bra ändå. Nu ska jag fixa mig för att gå ner till stan en sväng.

fika

Fikade med dessa damer igår och vill mest bara säga att ni är fett bra! :)

Stört skööönt

Blev som sagt lite fest här igår men jag tog det lugnt och gick och la mig istället för att gå ut :D skönt idag. Har precis kommit ifrån gymmet och ska ta en kopp kaffe. Just nu regnar det, men vi hoppas på att det ska spricka upp i eftermiddag.

:)

Ha en fin kväll :)

Lördag

Detta är vad vi gjort idag. Legat i parken och solat.

Ikv kommer det lite folk hit och ska titta på Eurovision det blir trevligt :)

Afterwork

Hade en underbar afterwork med Jenn Martin och Renathe igår. Vi åt god mat på fontes, drack öl i solen och spelade kubb. Vi gick även till quadiz en sväng och dansade som tusan ihop med Emmie och Anna. Det var en perfekt fredag och bra start på långhelgen.

Onsdag

Helst av allt skulle jag vilja vara där. Bara njuta av solen och göra ingenting.
Men det går inte för nu ska vi städa, vårstädning tydligen. Men det är lika bra för det behövs verkligen.

Annars längtar jag till helgen :D kommer bli super bra.

Onsdag

Så tråkigt att inte ha min systemkamera men imorn ska jag och Jenn gå och köpa ett nytt objektiv till den:D Äntligen.
3 dagar sen är det långhelg, så sjukt underbart.

:)


Good life

Sol grill och goda vänner. Det kan inte bli bättre :)

Lördag

Ilördags gick jag och mamma en härlig powerwalk innan frukost. Det var kanon väder så vi köpte med lite fika och satte oss på balkongen.
Sen vid halv 5 gick vi bort till Kalaset som skulle hållas i Mia och Annikas trädgård. Både Linus, Annika och hennes kille pluss Marina firade vi. Det blev en liten fördrink sen brännboll i plantis. Mitt lag vann givetvis. Sen blev det mat, tårta och lite fest. En riktigt bra kväll :)

Fredag

Nu sitter jag hos mamma och väntar på mat hihi alltid lika härligt att komma hem och få maten serverad för en gångs skull. Så himla skönt med fredag och slippa gå upp så tidigt imorn. Detta blir en bra helg.

LINUS

Min älskling fyller 24 år idag :) PUSS

:)

Jag har tränat och packat för imorgon bär det av till Falköping igen! Men det ska bli kul, ska träffa mamma och fira Linus på lördagen. Ska försöka ta det lite lugnare denna helgen iaf, vart så sjukt mkt det senaste. Men det gillar vi :D

Tisdag

Nu ska jag gå ner till stan och lämna in min kamera för den har gått sönder. Ska även köpa en present till Limpis som fyller 24 år på fredag. Jag har sovit så himla dåligt de senaste 4 dagarna så det får bli att bara chilla i soffan resten av kvällen. Nu blir det en promenad ner med Veronica Maggios ny album i öronen.

Valborg

Vilken helg! Vi kom fram till Agnes vid halv 10 i fredagskväll och då blev det mest lite kvällsmat och prat i köket.
Vi gick upp vid kl7 lördagmorgon och fixade oss och tog bussen till Lund. När vi kom fram till parken vid tio tiden var det redan fullt av folk. Vädret var perfekt och alla var på toppenhumör. Vi mötte även Emmie och Anna vilket var sjukt kul. Det var en sån underbar dag att jag redan längtar till nästa år. Tack för helgen Agnes :)

Igår var det inte lika kul att åka 8 timmar buss hela söndagen men det var det värt.

RSS 2.0