Fredag

Hej mina vänner

Jag hoppas ni har haft en lika bra vecka som jag :) måndagen började med lite spinning, känner att veckan inte kan starta bättre än med lite träning efter en hård vecka.
I tisdags bestämde jag, kajsa, basse och vegard oss för att åka till ikea. Jag var tvungen att inhandla några knivar och en ny blomma som såklart dött medans jag var borta. Det blev lite lax plus annat oviktigt och som basse säger det gör väl inget om blomman fryser, livet är hårt den ska härdas haha.

Igår hade vi mys här jag och tjejerna, det slutade med att det blev fullt hus. Sånt gillar jag, det var robinson på tv och ja vissa är väl mer inne i det än andra ( agnes) :D men det var underhållande och ja det tar ju inte lång tid innan man fastnar. Jag och linus gjorde även en storstädning så nu glänser det fint här hemma.

Åh nu är det helg, sjukt skönt. Men jag längtar så till nästa helg när vi ska ner till mamma och hans. Då blir det mkt god mat och hotellboende wiho grymt efterlängtat.

Nu ska jag njuta av min fredag :) puss








bra helg

hej hej nu är det måndag igen, vilket känns lite trögt men det är väl snart helg igen.

Helgen var iaf väldigt bra :) blev en trevlig avskedsfest till david på quadiz i fredags med mycket härligt folk. Innan det hade vi ätit lite tacopaj som för övrigt var väldigt god hos erik tapper, mysig tillställning.
Blev lite tugnt med spinning på lördags morgonen men det gick.
Sen blev det lite shopping med agnes, känner att vi är grymma på att fynda! grymt nöjd. Sen åt vi på egons pizza buffe och spanade ut över oslo.
Kvällen spenderades hos ragge och patrik som hade hej då fest och även det var mycket trevligt :D och mycket fartfyllt och det blev många drinkar.

Igår blev det en riktig mys söndag, vi gjorde inte mycket. Slängde ihop lite god mat och senare på kvällen bakade linus en kladdkaka :) mums.

Här är lite bilder ifrån helgen













'














sushi och Kajsa :)

åh igår myste jag och kajsa till det med lite sushi, mkt gott. Det var andra gången jag åt det och känner att det blir en tredje rätt snart. Dum som jag är tappade jag sista sushi biten på golvet, och kajsa spillde soya hehe men det var riktigt kul.
Vi såg även på tv och spelade lite wii, trodde inte att vi hade såna golf skills :D en bra kväll med andra ord.

Imorn är det fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra än, får se vad som sker. Nu ska jag iaf göra lite smothie och sen blir det spinning.

ha en bra kväll

kram kram


helg i fkp

Ihelgen for vi till Falköping, det var ett tag sen nu faktiskt. Helgen blev väldigt intensiv som den alltid blir men det var det värt :)
Fredagen började med lite bowling med Linus mamma, kjell, mia, rickard, annica och mattias. Mycket trevligt jag var väl inte så bra som jag hade velat men kul var det. Efter bowlingen blev det lite mat på aroy.

Lördagen började med klippning hos lillan, sjukt skönt att få av lite efter resan det har blivit jätte slitet.
Sen mötte jag lotta och stina på en fika, åh så mys att ses igen. Blir allt för sällan ibland ju.
Sen drog jag och linus ut till vartofta en sväng för lite mat. Efter det bar det av in till stan igen för att möta stina och lotta och det blev lite stimm men vi fick till lite dans med basse och fiddern m.m till slut och kvällen blev riktigt trevlig.  Ja man försöker hinna med så mkt som det går på en helg men det är svårt.

Vi tog med oss wii upp till oslo, så nu är det match mellan oss varje dag haha det är allvar. Jag har inte lyckats vinna än, men det kommer.

Imorn ska vi mysa lite här med att spela och äta lite sushi :D wiho äntligen.

Här är lite bilder ifrån helgen.

puss


come fly with me

 

 

 

 

 

In other words, hold my hand
In other words, baby, kiss me
In other words, please, be true
In other words, I love you

kyla

Hej på er.

Idag har jag varit hemma en vecka, en vecka har gått väldigt fort det hela känns så lång borta nu, skumt  . Jag fick tillbaka mitt bagage efter att jag och linus åkte och hämta det på gardemoen och tur var nog det annars hade jag nog fått vänta dom hade tydligen 600 väskor där.
Annars har helgen varit jätte bra, jag och linus var på bio i fredags och såg luftslottet som sprängdes, en mkt bra film. På lördagen blev det lite mysig sovmorgon sen ner till stan för att möta Agnes och Frida :D så himla kul att ses igen. Blev lite shopping, mest smycken.
På kvällen var det lite tapas och fest hos frida :D mycket trevlig kväll, mer såna mys kvällar fram över.
Nu har jag börjat träna igen på oxygeno, det känns så himla gött att ha kommit igång igen. Jag och basse ska börja gå på pass, första blir idag och det är spinning jippi ;) :D Men först ska jag göra lite klyftpotatis och slänga in en tvätt.

Till helgen blir det fkp, jag ska då försöka få lite ordning på mitt hår, ska bli mycket skönt.

här är lite bilder ifrån kylan!


2 År

Hej mina vänner

Idag har jag och linus varit tillsammans i två år :D Tänk vad tiden går fort när man har roligt.
Han är var och är med i början till mitt nya liv, jag tog studenten och flyttade till oslo vad som händer där efter får vi se :D sjukt spännande. Vi ska gå till tullins ikv och äta lite gott och mysa hela kvällen hihi

Annars idag har jag varit ute i snön för första gången! inte kul. otroligt vackert var det. Gick upp imorses och såg ut från balkongen och solen gick upp och det var snö överallt, svin mysigt. kommer lite bilder så fort jag får mitt jävla bagage som fortfarande inte kommit! blir galen.
Jaja jag gjorde lite shopping och köpte två stickade tröjor på rean, måste göra något för att tackla denna 47 graders skillnad. 47! haha helt sjukt tror min kropp fick en chock. Sen fick linus en present med, som om den pojken inte får nog :) men vad gör man.

Puss på er hoppas ni får en bra kväll




SNÖ

hej nu är jag hemma igen :D
Resan gick bra men segt, och mitt bagage blev ju givetvis kvar i zurich eller något sånt. Lite jobbigt men får det för hoppningsvis ikv. Jag blev iaf upphämtad av linus :D wiho skönt att ses igen.

Men vad snö det är, :D fick ju en liten chock, här trippar ja ur planet i tygskor och bara en tröja haha. Kallt.

Nu är jag hemma och tja vet inte vad jag ska göra :D har redan ringt och tjatat på fiddern. Hade tänkt att tvätta men eftersom jag inte har min väska går inte det, och då kan jag heller inte lägga in några bilder.

Nyss upptäckte jag att linus har vikt alla mina kläder i gaderoben :D så fint har jag aldrig haft det, vad skulle jag göra utan honom.

Idag fyller fisen år (lina) grattis :D synd att jag inte fick vara med och fira antar ni kör nu :D

jaja lite update bara





här har ni töser :D prr prr



Nyar

Nu ar det 2010 mina vanner :D

Hoppas ni hade en bra nyars afton for det hade vi.
Vi gick upp tidigt och handla med oss massa gott, som grillad kyckling, kex och brie ja massa. Sen tog vi en eller ja massa taxi tills vi tillslut hamna i ratt park dar vi motte jenni och hanna. Dar satt vi hela dagen och at massa gott spela kort traffa folk drack lite vin och sag pa raketer. Sen vid tio skulle vi vidare till en anna park med sofie och lollo sa da blev det taxi igen sen var det raketer igen, ah dom var jatte fina :D. Lite stimmig dag men det blev svin bra. Vi hade ju party hattar och tomtebloss hehe.
Sa nu ar det 2010, har ni nagra nyars loften? Jag har forsokt tanka ut nagra bra.
Ikv ska vi ga pa imax bion :D det blir haftigt.

Har ar iaf lite bilder fran igar :)

puss och kram, om 3 dagar alltsa pa mandag aker jag hem.













 


RSS 2.0