SÄÄÄÄLEN

Nu åker jag och mina brudar till sälen för att fira nyår :D

GOTT NYTT ÅR

Juldag

Förfest hos Stina på juldagen ! Det var super kul att träffa alla mina brudar igen :) Saknat er.

Tisdag

Nytt träningslinne :)

Idag har jag städat i vårat rum och börjat planera lite inför helgen med kläder osv. Det är mer än vad man tror som ska fixas :)
Det blev även en tur till Fija och Eve med Jenn för lite te innan träningen. Väldigt bra dag idag faktiskt. Imorn blir det till att fortsätta packa och börja bära ut till bilen.

Godnatt och sov gott.


Typiskt

Nu hade jag tänkt lägga upp massa fina julbilder. Men det går inte förstår ni för jag har glömt kameran i fkp. JA sjukt störande. Och även min data laddare. Det blir så när man är bakfull.
Jag har haft en super jul men vill visa allt i bilder senare ;)

Nu är vi iaf tillbaka efter en rätt jobbig bilresa upp igår. När vi kommer hem upptäcker vi att vi inte har något vatten. Lagom kul. Så nu ska jag gå ner till gymmet och duscha för det behövs verkligen. Så nu måste jag ju även träna lite om jag ändå ska ner hihi.

Annars har jag och Jennifer shoppat på mellandagsrean. Bla ny mössa och tröja med lite annat kul.

Nepp nu blir det gymmet.

PUSS

:)

Sitter på jobbet, vill egentligen bara sæga att snart får vi åka hem. Ønska oss lycka till før det lær vara mkt folk och mkt snø :D Men idag klara vi allt. Ær grymt lycklig.

PEACE.


22 Dec

Hej mina vänner :)

Idag har vi återigen jobbat i 13 timmar, så himla slitsamt. Men jag ligger i nu innan jul och nyår så jag har lite extra pengar i Thailand sen.

Imorgon åker vi äntligen hem till Falköping för att fira jul med våra familjer. Känns som jag längtat en evighet och lite till. Är super nöjd med alla min julklappar och längtar efter julbord.
Jag längtar tills imorgon kväll då jag och Linus ligger i sängen, dagen innan.
Just nu längtar jag mkt och vill bara åka hem.

Ska packa färdigt det sista och sen försöka sova, ha en super fin kväll :)

Måndag

Nu ska jag inhandla den sista klappen, blir aldrig färdig ni vet :) Kom även på att jag var tvungen att köpa strumpebyxor in för lördag :D

puss

Söndag


4 adventmorgon

4 advent. Jag har gjort gröt till frukost och sett på nyhetsmorgon :) Det känns att det börjar närma sig och det ska bli så skönt att få åka hem lite.

Nu ska jag gå ner till gymmet sen blir det stan med Linus för att hitta nyårskläder.

Fredag

Så himla skönt med fredag, är mkt trött efter en hård vecka på jobbet. Skulle tränat efter jobbet men orkade verkligen inte. Så jag gick och postade mina julkort istället och shoppade lite second hand :) Alltid lika kul.
Snart kommer Mary, Adam och Björn hit för lite taco och tv tittande. Mysig fredag.

Typiskt

Igår jobbade vi som sagt över till kl halv 8, känns idag. Men när de kom och frågade idag om övertid igen sa jag givetvis ja, behöver lite extra pengar i juletider. Kl halv 5 kommer jag på att jag glömt bort vaccinationen idag vid just halv 5. Det blir lite panik där i ett tag men sen lyckas vi byta tid till halv 6 och hinner då med att ta sprutorna. Ibland hänger inte alltid hjärnan med :)

Imorgon är det fredag och det kommer lägligt vill jag lova.



Du och ja

Händer inte mkt idag alltså, super trött blir nog snart sängen :)

street lights


Tisdag

Hej mina vänner :)
Jag har precis lagat super god lax, älskar lax. Och strax ska jag gå ner och träna ska bara se på julkalendern.
Imorgon ska vi jobba 13 timmar, känns skönt att veta detta nu. Men jag ska börja dagen med ett leendet så kommer nog timmarna springa förbi.
Föresten jag längtar till jul så jag nästan spricker.

Tredje advent

Idag är det tredje advent, gick förbi denna fina belysning hemfrån Emelie. Längtar så till jul nu och få träffa släkten lite.

Julklappshandel

Var på stan en sväng med Anders, hjälpte han att hitta lite julklappar :) Skönt att få se solen lite med, synd att det blir mörkt så snabbt bara. Sen har Emelie även klippt mig lite idag. Behövligt.



Söndag

Lite söndagsfin med skjorta :)

Lördagsmorgon

Godmorgon mina vänner.

Lördagsmorgon och jag har bakat scones :) super mysigt och gott. Älskar att äta lite extra god och lyxig frukost på helgen.

Torsdag

Idag efter jobbet gick jag förbi bagel and juice. På deras skyltfönster stod det " vi har stans godaste lussebullar" Jag var givetvis tvungen att köpa 3 st till oss i lägenheten. Och det var mycket gott.

Idag har vi städat lite och sett på tv. Emmie kom förbi och sa hej en sväng, trevligt att hinna ses en stund iaf :)

Nu ska jag se det sista på robinson sen blir det sängen. Imorn är det fredag wiho.

Onsdag

Idag har jag varit en sväng på gymmet. Det är så kallt ute så det är extra jobbigt att ta sig till gymmet då.
Annars iveckan har jag inte gjort alls mycket, slappat hemma med lite film och glögg. Ganska perfekt i kylan. Har ringt och beställt tid för vaccinering, FY nästa torsdag blir det. Och imorgon är det 7 veckor tills vi åker :D

Puss

Jag Jenn och Lotta från i lördags när vi var i skövde :) bra kväll

Lördag

Nu drar jag och Mia till Skövde en sväng för att inhandla de sista julklapparna.

Ha en fin lördag

Mys Frukost

Lite bilder från vår mysiga frukost på tant brun imorses. Man borde unna sig frukost ute oftare super mysigt.

Snö fredag

Jag blev lite chockad när jag kom till Falköping över all snö. Så himla mysigt tycker jag :)

Tant brun

Godmorgon mina fina :)
Resan igår gick super bra och jag är nu i fkp. Jag och Mia var hos Marina igår och såg på idol och käkade pizza, mkt trevligt :)
Nu blir det frukost på tant brun innan vi åker till Skövde en sväng.
PUSS

Ny dag, nya krafter

Ja efter tårar, utbrott och hopplöshet gav vi upp. Det blev inget London igår som sagt. Mycket tråkigt.
Men idag är det en ny dag och jag får ta nya krafter helt enkelt.

Jag sitter nu på bussen till Falköping för att göra.. vet inte riktigt vad men kände att jag inte hade lust att vara i Oslo ihelgen. Det kommer vara fullt med boys i lägenheten, kände det var bäst att fly det ;)
Sitter och testar lite med datan bla webcam, så här får ni en bild :)

Hej så länge.

En månad

Idag är det en månad tills jag fyller år, då är vi uppe i sälen. Längtar som tusan! För ett år sen var jag i Australien på min födelsedag, kändes konstigt att ligga på en strand och fira. Aldrig hänt innan.

Här skulle jag ha skrivit att "nu är vi på väg till london wihoo" men nu blir det inte så för att England inte kan hantera lite snö så har vårat flyg blivit inställt :( allt annat är fullbokat. Har aldrig någonsin haft sådan frustration innan. Grymt besviken.

1 December

Idag öppnade vi första luckan, mysigt att det börjar närma sig.
På jobbet började chokladkalender tävlingen på jobbet. Vilket innebär att två pauser per dag spelar vi vänd tia och den som vinner får öppna dagens chokladlucka och vi har två kalendrar så alltså två spel. Idag vann Jag och Jennifer. Precis så det ska vara.

Jag håller på och packar för fullt inför imorgon och London. Som vi har längtat tjejer. Det ska bli så sjukt kul att få komma iväg lite.
Nu blir det tacogratäng och tv. Ha en fin kväll :)

RSS 2.0