mys

Hej,

Igår hade vi det trevligt med lite wok och bio :D sofie tyckte det var häftigt att gå på colosseum och jag slog nog rekord i popcorn ätande, sjukt vad fort det gick haha.

Idag har vi varit en sväng på stan och jag gjorde några bra köp. Ett linne ifrån hm och en skit fin topp ifrån zara :D wiho och lite annat smått och gått. Känner att jag är förberedd för en påskhelg i fkp.

Imorn åker vi, direkt efter jag slutat jobba. Linus hämtar oss i uddevalla. På kvällen blir det pizza, åh vad jag längtat. Det kommer bli super mysigt.

Nu äter vi gröt och myser i soffan. Snart kommer kusin Linda och hälsar på en snabbis.

puss och kram, sleep tight, dont let the bedbugs bite.

Lite bilder. (sista bilden är till kajsa ;) ) och jag vann över Anders TVÅ gånger idag på jobbet.














sofie och yatzi

Nu har sofie kommit på besök, mycket trevligt :D
Vi har lagat lite taco, spelat spel och sett på film. Precis så en söndag ska vara.

Idag wok och sen bio.

puss



Helga där då.

Idag är det söndag, Äntligen :D Har velat ha söndag hela veckan. Tror det är första gången i mitt liv jag känner så.
Idag kommer min syster sofie upp och hälsar på, åh det ska bli så mysigt.
Jag ska ta och göra en riktigt stor påskstädning innan jag hämtar upp henne för det behövs verkligen här.

Fredag lördag har varit svin bra, i fredag blev det ju lite shopping med anette. Sen kom Kajsa och vi åt gott och såg på lets dance finalen.
Jobb på lördag. Men det gick okej, tiden gick fruktansvärt snabbt måste jag säga. Tack vara p3 och bra arbetskamrater.
Lördagskväll bar det av till malin W för att ha lite vårfest, och vi hade alla blommigt och vi åt sushi. Det var sjukt gott och vi hade det kanon. Körde gamla goingar och det blev ju givetvis lite fest.

Ne jag ska la ta tag i städningen så den blir gjord känner att det kan ta lite tid.

Ha en bra söndag allihop

Puss och kram



limpis

Tänk vad bra det är med skype ibland :)


sötnos

PUSS




I'm going to enjoy it

Fredag

Hej hej

Nu ær det æntligen fredag och vi slutar om en timme. Underbart.
Jag och anette ska ta en tur ner på stan och se om vi finner något.

Jag ville bara ønska trevlig fredag. och lyssna på ceasar - i blame coco feat; robyn :)

puss och kram





En hærlig fredagsbild :D


kent

Hej på er.

Igår var jag och linus på koncert :D vi gick till oslo spektrum och såg kent spela. Som vanligt tycker jag ju det var väldigt bra, hade inte lyssnat så mycket på nya skivan men jag tycker det var väldigt bra. Vi hade sittplatser, jag har aldrig suttit ner förut men vi satt perfekt och såg as bra. Tack gubben.
Jag kunde ju givetvis inte ta några bilder för jag var tillräckligt korkad för att ta med systemkameran och det beslagstogs ju genast hehe. Typiskt.

Imorn är det fredag och då blir det lite shopping med anette och kajsa. Vi får väl se vad plånboken tillåter, har nämligen haft lite otur de senaste. Annars kommer det bli en bra helg med sovaöver party med kajsa och lite extra jobb på lördagen. Sen blir det till att träffa tjejerna :D wiho.

Nu har limpis åkt till fkp :( så jag är ensam. Gillart inte, men nu ska jag fördriva tiden på gymmet.

Ha en bra kväll puss och kram




Skeikampen :D

Här kommer lite bilder ifrån våran hyttetur till skeikampen, Det var så otroligt underbart. Vädert var perfekt och backarna var bra som ankan gillade att säga.

Vi åt och drack öl i backen medans solen stekte, då kände jag att det knappt kan bli mycket bättre än så.
Det blev ju även lite fest såklart, kajsa och hennes kompisar var istugan vägg i vägg så det var lyckat.

Idag fyller malin år så därför ska vi ut och fira med trerätters middag. Kommer bli jätte mys :)

Jaja lite bilder nu då.









































fixat lite då.

hejhej,

Nu har vi varit nere på coop och handlat lite, massa gott blev det inför helgen. Blev rätt mycket mat också, det ska ju mätta 8 hungriga munnar :D

Anki var hos mig igår och vi planeralite inför helgen, haha vi har allt under kontroll. När folk ska gå och lägga sig, vad vi ska äta och när vi ska gå upp :D Lika bra det så det blir lite struktur på det hela. Åh jag vill bara ha helg nu så vi kan åka dit, det kommer bli grymt nice.

Jaja nu blir det lite tv sen sängen.

kram


Øvertid

Nu jobbar jag, Kajsa, Anders och Vegard øvertid. 13 timmar.  Vi har precis ætit lite lunch, laxlasagne.

Nu ska Vegard gæst blogga lite:

Heisann, sveisann! Mitt navn er Vegard B. Grøtting. Jeg er 23 år og bor i Oslo. På min fritid liker jeg å gå lange turer i nordmarka på langrennski eller spille trekkspill på balkongen. Mine naboer har vist meg sterk støtte ved å komme ut om kvelden og slå takten i mitt gulv. Ikke alle har så gode naboer som meg *<|:) Har dere noen spørsmål ang. trekkspill eller trekkspillrelaterte artikler kan dere bare sende en mail til Jessica, så vil hun lese den høyt for meg en dag på jobben.

Jepsi Pepsi!

Dette er første gang i mitt nokså gjennomsnittlige liv at jeg gjesteblogger for noen. Skal jeg være helt ærlig er det blandt de første gangene jeg bruker en elektrisk skrivemaskin. Så dere kan jo tenke dere at jeg var ganske nervøs før hele dette arrangementet.  Hva skal man si som ikke allerede har blitt sagt? Hva  er det som får folk til å tenke i disse tider? La oss ta et dilemma:

Penis i panna, eller panne til penis?

Vegard _OUT_!  TJOBING!

god natt

Ja nu sitter jag här i soffan ännu en söndagskväll, visst är det så skönt att inte behöva göra något.
Det blev en löprunda tillslut med solen gassande i ansiktet, kul att få lite upmuntrande ord av folk på vägen. bla, "bra sätt att utnyttja en söndag" jag ler lite tillbaka och vill inte verka allt för nöjd haha.
Vi lagade till lite kyckling ris bea och sallad, sen lite chokladkaka till efterätt. Bra söndags mat tycker jag.

Vi var ju och tvättade bilen, klantig som jag är får jag för mig att springa in och köpa en korv precis innan vi ska åka in till tvätten, trodde väl jag skulle hinna. Det gjorde jag inte, så en grymt besviken jessie fick stå och titta på utanför haha. Linus passade på att ta lite bilder på mig då.

Jaja här är lite bilder från helgen.

Godnatt



 














hej söndag

Godmorgon på er vackra människor.

Jag hör kyrklockorna ringa nere vid aker brygge, känner solen bränna i mitt ansikte, ser snön smällta bort på taken. Jag sitter på min balkong och njuter.
Just nu kände jag att jag skulle vilja göra balkongen till mitt rum. Sätta upp massa fina blommor, mysiga lampor, fina tavlor och massa kuddar. Kanske lite kallt, men då är det bara att ta ut massa täcken. Knasig men skön tanke. 

Nu ska jag blicka framåt och göra allt i min makt för att detta ska bli den bästa sommaren, jag vill och vet att jag kan. Vi ska ha så kul och vi ska känna att detta och denna sommaren står för oslo och något väldigt fint.

Idag blir det nog grillen, tänk er smaken av marinerad kyckling smälta i munnen. Riktigt kryddad ska den vara, åh det är så gott. Kanske lite majs med, nästan ännu godare. Men först ska jag springa och vi ska tvätta bilen. Bubblan måste vara fin när våren kommer.

Igår hade vi mys hos mig, jag malin och sara. Linus och galta var med och såg på melodifestivalen innan dom gick ut. Det var så trevlig och vi hade så kul, innan malin och sara gick kom vi fram till att se på tv tillsammans är en bra syssla. Låt oss göra det oftare :D
Iveckan anki ska vi ses du ja och malin, jag bjuder över er till mig så vi kan diskutera helgen, Åh visst är det kul att planera något som man vet kommer bli dunder lyckat. Om en vecka ifrån nu sitter jag förhoppningsvis i backen med en varm choklad och är svin bakis, det betyder att vi haft kul och kört hårt. Precis så som det ska vara.

Nu blir det frukost och en tur med löpskorna.Vi hörs senare, ville egentligen bara säga att det bränner och den känslan är bland de bästa. Sol.

puss och kram på er




soooool :D

Nu mina vänner har jag vaknat, nästan uppe med tuppen. Solen skiner och ja det känns som en bra dag. Ska träffa malin senare och då hoppas jag på en kopp på balkongen för nu händer det grejer.

Balkongstatus: Skottning pågår för fullt, linus sliter så svetten skvätter för tusan. Vi ska nu testa metoden kokande vatten.
Hoppas på lite grill i det fina vädret. Äslar oslo denna dag.

Lite bilder


blus

köpte ny blus på impuls, kanske dumt men kul. Tyckte den var lite söt :) blir bra till sommaren.



 

 

 


skotta bort snön tack :)

Igår skottade vi bort snön ifrån balkongen :D Åh är inte det vår så säg.
Solen skiner och fåglarna kvittrar på morgonen. Tror jag kanske tar min första spring tur imornbitti.

Ikv ska vi gå och se alice i underlandet, det blir mys.

Lite skott bilder :D

kram kram





Hihi mys dag med kajsa

Hej på er

Idag blev det en promenad med kajsa igen, vi skulle göra lite ärenden på stan och givetvis fick jag tag i en blus :D inte lätt att spara pengar här inte.
Det blev även lite wok, red curry mycket gott de.
Vi skulle färga kajsas hår och som ni kanske vet ska man ju fukta håret innan. Och tidigare på dagen hade jag sett att vi hade en sprayplastflaska vid diskkon, och jag spraya lite och antog att det var vatten i. Så när kajsa skulle fukta sitt hår sa jag att hon kunde ju andvända den, smidigt och bra tyckte jag. när kajsa sprayat ganska mycket sniffar hon lite och säger " detta är inte vatten"! Jag börjar asgarva och inser att jag faktiskt inte säkert visst om det var vatten i. Hihi vi skratta ett bra tag och kajsas hår luktade gott, sen ringde jag åsa för att fråga vad som var i då var det grumme diskmedel :D otroligt kul, ber om ursäkt kajsa. Tillslut blev håret iaf väldigt fint och vi fick oss ett gått skratt, iaf jag ;).

Nu målar jag naglarna och ser på tv. ha en mysig kväll

kram kram


helg i falköping

Hej hej.

I torsdags åkte vi till fkp för att träffa lite vänner och familj. Så skönt att vara ledig på fredagen så man får en extra dag, man hinner göra otroligt mycket mer då.

I fredags gjorde vi lite ärende och käkade på dagnys jag, linus, johan som fyllde år och ljungberg, svin god mat. Efter det skulle vi åka och klippa oss hos lillan. Vi blev både nöjda och håret känns nu som nytt igen. För att efter 2 dagar kännas lika risigt igen. Vad ska man göra liksom? :)
Jag hade även tid att ta en fika med Kg, åh har saknat henne det var för längesen vi sågs nu. Hoppas det inte dröjer länge innan vi ses igen. På kvällen bjöd mia på jätte god mat och jag slog alla i yatzi ! yeah man.

Klockan 10 på lördagsmorgonen mötte vi upp mia rickard och ellen för att bada, det var ellens första gång på badhuset så vi tog lite bilder och så. Det var mysigt.
Stina och jag tog en sväng på stan och sen var det bara att göra sig i ordning för fest, Lotta skulle ha inflyttningsfest. Kvällen blev lyckad och det var kul att träffa lite folk jag inte sett på länge. Fick se min bror fredrik lite med, fy vad jag kommer sakna honom när han åker!
Kvällen avslutades på eldorado och en pizza, fint de.

Nu är jag i oslo igen och dricker en kopp oboy, resan hit gick bra förutom att basse satt i baksätet och var svin bakfull, haha så går det :D.

Lite bilder ifrån helgen.




mat med kajsa

Hej

Nu har jag varit lite seg med uppdatering igen hehe, men i tisdags efter jobbet tog jag och kajsa en väldigt lång promenad i de soliga vädret. Vi gick igenom hela stan och upp till monki, där vi givetvis fyndade :D älskar när man går in utan några förväntningar och köper 4 plagg och det dyraste kostade väl ca 40 kr. Då jobbar man bra så att säga.

Vi skulle ju givetvis handla lite ingredienser till våran pasta. Färskpasta med spenat, kyckling och philadelfia ost med örtsmak. Vi har börjat laga mat en dag i veckan och testar då lite olika recept vi tycker verkar goda. Ihelgen fick jag ett nytt av mia, grönpeppar kyckling. Mycket gott.

Så lite bilder :)



måndag

Ilördags blev det lite fest hos frida, riktigt kul var det. Dom hade lite besök av therese och sara. Vi blev ett gött gäng där som tillslut drog till jussen. Blev lite dans och tjöt. På hem vägen lyckades jag även träffa linus med lite mat :D

Söndagen blev desto värre, Fy vad trött jag var hela dagen. kändes som om jag inte gjorde något annat än att sova eller se på film. Men lyckades göra lite pastasallad och muffins till efterätt iaf. För att vara en blandning man bara häller i vatten och smör själv blir dom riktigt goda :D speciellt smeten.

Idag är det riktigt härligt väder, början på våren. Det är inte så kallt solen skiner och snön är borta ifrån asfalten. Blir ju tyvärr lite slask istället men jag känner att det går mot rätt håll och det är underbart. Snart är det dags att skotta bort snön ifrån balkongen, vem kommer på fika? :D

Ihelgen blir det fkp :)



RSS 2.0