fkp

Nu har jag haft mina dagar uppe i Oslo och har hunnit träffa dem jag velat träffa :) känns skönt. Nu är jag hemma i Falköping igen och imorn fyller min pappa 50 år wiho. Så imorgon blir det kalas för hela slanten, ska bli super kul.
Nu är det 11 dagar till skolan och jag börjar bli lite nervös, men det kommer nog gå bra. Ser fram emot att göra något nytt nu och inte bara sitta. Men tills dess ska jag njuta av den sista semester veckan.

Tisdag

Igår träffade jag Kajsa, som jag längtat. Och nu ska jag iväg och träffa Anette och hon har fått en bebis :D

Way Out West

Vi hade en kanon dag på Way out west i lördags. Sol, öl och bra musik. Vi hade lite trubbel med hotellet först men det löste sig och vi alla fick sova gött. Vi började dagen med lite öl och pizza i solen sen såg vi Noah and the whale följt av säkert, tiesto och kanye west. Fick även träffa söta Cecilia och hennes pojkvän. Väldigt bra dag och kväll som avslutades med hotellfrukost :) Kan knappt bli bättre.

Fredag

Efter en morgonpromenad med Fia sitter jag nu och försöker få ordning på mina banker och pengar. Jag har inte varit inne på min svenska bank på typ 2 år. Känns inte så bra nu när jag ska gå över till att bara använda den. När jag då ska logga in på sidan så står det att jag måste byta batteri på dosan, givetvis. Har iaf fått ett svenskt visakort nu, kanske på tiden.
Annars ska jag gå ner på stan och fixa lite nu, köpa en kalender för jag börjar skolan snart hoho konstig känsla.

Fin tjej

Tidigare i veckan mötte jag Malin för en fika. Hon kom där så söt i sin hatt och kjol, har saknat henne. Vi pratade om skolan och våra nya liv som snart startar. Tänk att vi alla ska till nästan olika ställen runt om i sverige, spännande. Som tur är ska Malin till Göteborg vilket är ganska nära Malmö, faktiskt bara en liten tågsträcka bort. Skönt :)

Måndag

Nu ska jag möta fina Malin :) Nice det.

.

Sjukt bra kväll igår. Vi började med att sitta i parken med lite öl och prata. Saknat mina kära vänner. Sen blev det lite förfest hos oss sen ut en sväng :D Hade så sjukt kul tack för det!

Life is good

Igår blev det som sagt en tur till stan. Det var så fint väder att vi satte oss ner och tog en öl i solen istället för att shoppa. Älskar ett soligt Oslo.


Lördag i Oslo

Lördag och Oslo :) Kom fram igår kväll vid halv 10 sen blev det lite fredagsmys med film. Nu ska jag gå ner till stan och kolla läget var nästan 2 månader sen jag var här.


Onsdag

De senaste 2 dagarna har det varit lite sol även i Falköping, väldigt skönt. Jag älskar sol så jag mest ligger i solen och läser en bok. Ja det är väl så med semester :) Annars åker jag till Oslo på fredag, äntligen.

Mojito

Jag och mina vänner kan blanda väääääldigt goda Mojitos. Bara en notis sådär.

Sofie 18 år

Igår fyllde min lilla syster 18 år. Tiden går så himla fort och för mig är hon fortfarande 12 typ hihi.
Det blev mat och massa god tårta, rätt bra med kalas faktiskt. Grattis Sofie :)

Helsingör

När vi var nere i Landskrona så åkte vi över till Danmark en dag. Vi strosa omkring lite och åt lite mat. Letade som galningar efter Wienerbröd men hittade inga, stor besvikelse :) Helsingör är annars en väldigt fin och mysig stad med massa gamla hus och små fik.

RSS 2.0